Reiser med inhold

Fra 17 norske turoperatører som brenner før opplevelser

Populære temareiser med Reisegleder c/o Internasjonale Messetjenester AS

Alle temareiser samlet. Søk inspirasjon og bestill!.
Grüne Woche i Berlin
Bli med til Grüne Woche, en av verdens største messer for næringsmidler, gartneri og landbruk. På nasjonale paviljonger presenterer Grüne Woche matkulturer fra nærmere 60 land. Herfra går du aldri sulten hjem!  Grüne Woche har også en stor presentasjon av avlsdyr. For ytterligere informasjon om messen, se www.gruenewoche.com   På turen får også rikelig anledning til å bli kjent i Berlin, Tysklands hovedstad. Byen representerer  enestående arkitektur, kultur og historie samt en moderne shoppingverden som rekker fra øst til vest. 
1 reise 21 januar 2024
Landbruksrelatert tur til Island
På denne turen besøker vi et litt utradisjonelt gårdsbruk som driver med for og landbruksmaskiner en totalentrepenør. Vi besøker et gartneri og tomatplantasje, som også har oppdrett av islandshester. Et sauebruk som også driver landbruk, turisme og udanning skal vi også besøke. Selvsagt skal vi til gården som ble hardest rammet da Eyjafjallajökull våknet til live i 2010. Vi bader i den "the Secret Lagoon" og vi opplever aktive geysirer og enorme fossefall, snorristofa og andre severdigheter. Forbehold om små endringer i programmet Turen går 17. - 21. mars 2024 Etter den siste tids jordskjelv og mulig vulkanutbrudd på Island har islandske myndigheter nå gått ut med følgende informasjon om at det nå er (se link)  trygt å reise til Island (oppdatert 23. november 2023)
1 reise 17 mars 2024
Marokko med Marrakech og Essaouira
Bli med vår fantastiske reiseleder Nils E Aase til Marokko. I Marokko starter turen i den fargerike, eksotiske og tradisjonsrike millionbyen Marrakech også kalt den røde byen. Marrakech er en av Maroccos mest besøkte byer, og Afrikas svar på byen som aldri sover. Vi får oppleve en av verdens største souker, den godt bevarte gamlebyen Medina, moskeen Koutoubia, Menara hagene, det storslåtte Bahia palasset og mye mer. I tillegg drar vi på utflukt til Ourikadalen, inngangen til Atlasfjellene. Så går ferden går ut til Atlanterhavskysten, til Essaouira. I tillegg til utforsking av denne festningsbyen som står på UNESCO's verdensarvliste er det her satt av mye tid til avslapping. 
1 reise 9 mars 2024
Blomstertur til Holland
Fra midten av mars og til mai er landskapet i Holland et fantastisk skue. Åkrene er dekt av tulipaner, perleblomst, svibler og liljer. I tillegg til hovedstaden Amsterdam får vi på denne turen oppleve blomsterparken Keukenhof, fiskerlandbyen Voolendam, en tulipanprodusent med mer enn 1 millioner blomsterløk og vi ser på tradisjonell  treskoproduksjon. Vi bor i blomsterbyen Haarlem, en kort kjøretur fra hovedstaden. Vi tar forbehold om endringer i programmet Turen går 11. - 14. april 2024
1 reise 11 april 2024
Cousintreffen in Norwegen
1 reise 2 juni 2024
Med Norske Trevarer til Fensterbau i Nürnberg
FENSTERBAU ARRANGERES 19. - 22. MARS I NÜRNBERG Fensterbau er verdens ledende fagmesse for dører, vinduer og fasade. I tillegg til ferdigprodukter inneholder messen profilsystemer, beslag, glass, festemateriell, samt maskiner og verktøy. For ytterligere informasjon, se: www.frontale.de Sammen med Norske Trevarer arrangerer vi tur til Fensterbau Vår tur går 18. - 20. mars og vi har reservert hotellrom sentralt i Nürnberg.         
1 reise 18 mars 2024
Med Norske Trevarer til Fensterbau i Nürnberg
FENSTERBAU ARRANGERES 19. - 22. MARS I NÜRNBERG Fensterbau er verdens ledende fagmesse for dører, vinduer og fasade. I tillegg til ferdigprodukter inneholder messen profilsystemer, beslag, glass, festemateriell, samt maskiner og verktøy. For ytterligere informasjon, se: www.frontale.de Sammen med Norske Trevarer arrangerer vi tur til Fensterbau Vår tur går 18. - 20. mars og vi har reservert hotellrom sentralt i Nürnberg.         
1 reise 18 mars 2024
Bli med til sjarmerende Portugal
Med ryggen mot Europa og ansiktet mot havet, har Portugal mer enn andre sydeuropeiske land bevart sin ekte og naturlige sjarm og vennlige gjestfrihet. Her finner vi byer med minner fra en stormfull fortid med både maurere som invaderte landet og oppdagerne som seilte ut i verden. Vi skal bli bedre kjent med Portugals flotte hovedstad Lisboa, pittoreske landsbyer som Cascais og Sintra og mye mer. Turen går 20.april - 25.april 2024
1 reise 20 april 2024
Solkystens hovedstad Malaga
Malaga - solkystens hovedstad byr på mer enn sol og varme. Omringet av fjell har Málaga en veldig rik historie med ulike herskere og kulturer opp igjennom årene, noe flere mektige historiske byggverkene bærer preg av. Pablo Picasso,  en av de største kunstnerne på 1900-tallet, er født i Málaga, hvor det også er et museum av kunstneren. Historiefortellinger og opplevelser står rett og slett i kø i denne vakre byen. Turen inkluderer også dagsutflukter til blant annet Córdoba, Granada og Gibraltar.
1 reise 12 februar 2024
Setervandring i Sveits
Bli med og opplev de sveitsiske alpene! TIl fots vandrer vi i vakker natur i alpene i kantonen Schwyz i det sentrale Sveits. Med utgangspunkt i byen Einsiedeln hvor vi bor under hele oppholdet, drar vi på dagsutflukter opp i fjellene. På gode stier og seterveier vandrer vi fra seter til seter og får oppleve fantastisk natur, storslått utsikt, beitende dyr og lokal mat. Turen har ingen vanskelighetsgrad, men du må trives med å gå på tur i variert terreng. Dagsetappene er fra 5 - 8 timer.  Guide og reiseleder er Paul Rief. Han er født og oppvokst i Sveits. Som voksen var det interessen for langrenn som først førte han til Norge. Nå har han bodd på Hadeland mer enn halve livet. Paul er svært stolt av hjemlandet sitt og har et genuint ønske om å vise fram det vakre landskapet i Sveits til turglade nordmenn.  
1 reise 2 juli 2024
- Alle temareiser samlet. Søk inspirasjon og bestill!
Systersajter
Top