Reiser med inhold

Fra 17 norske turoperatører som brenner før opplevelser

Populære temareiser med Peer Gynt Tours AS

Alle temareiser samlet. Søk inspirasjon og bestill!.
Rørosmartnan
med hotellopphold i Røros by! Rørosmartnan kombinerer folkeliv, handel, kultur og tradisjoner på en måte som du ikke kan oppleve noe annet sted. Verdenskulturminnet Røros bergstad danner en unik ramme for folkefesten. Dette er først og fremst en handelsmartna, med ca. 250 utstillere i gata og i Martnashallen. Men martnan bugner også av kulturelle innslag hele uka og hele døgnet: Konserter, dans, spontane innslag i gata, revy, god mat og drikke, høy stemning på serveringsstedene, liv i bakgårdene, historieformidling, tivoli og kjøring med hest og slede. Med hest og slede kommer forbønder og lasskjørere fra Sverige, Østerdalen, Hedmark, Gudbrandsdalen, Gauldal, Selbu og Tydal. De losjerer i ferdasgårder i sentrum. Her, og i de andre gårdsrommene, kan vi få oss en opplevelse som gir følelsen av å trå inn i en annen tid.
1 reise 17 februar 2025
Langtidsferie Spania - Torremolinos - Hotel Melia
Langtidsferie på Costa del Sol i Spania kan gjøre godt for både kropp og sjel. Våre turer går til Torremolinos som er et av landets eldste og mest kjente reisemål. På denne tiden av året er tempoet lavere, det er ikke så mange turister som på sommeren  - ja, det passer fint for oss med et lengre opphold. Den lange brede stranden, restaurant- og servicetilbudet, og ikke minst det deilige klimaet passer perfekt. Ta det med ro og nyt livet, bli med på hyggelige utflukter, eller bare les en god bok i solen. Vårt Hotel Melia Costa del Sol ligger perfekt til for en hyggelig ferie, og har et godt servicetilbud til våre gjester. Vi har en av våre populære norske reiseledere fra Peer Gynt Tours tilstede i Torremolinos under hele oppholdet.
16 reiser neste tur 18 oktober
Vandringer og stølsliv i Valdres
På Vaset i Valdres finnes vide fjellvidder med store sammenhengende stølsområder som fortsatt har aktiv drift. Her skal vi på fotturer i fjellet, stølsbesøk og få nyte kortreiste matopplevelser. Med lokalguide og reiseleder nyter vi den friske fjelluften og det sosiale fellesskapet på en tur som har relativt lette vandringer i godt terreng. Vi bor på Gomobu, en familieeid fjellstue på Vaset. Den ligger på ca. 1000 moh., med turstier rett utenfor døra og med Vasetvannet like ved. Alle rom er nyoppusset og her serveres god tradisjonsrik mat. Velkommen til lun fjellstemning og fine vandringer! Vanskelighetsgrad: 2 (av 5)    
1 reise 19 august
Fottur i Dolomittene
- Italias vakreste fjellområde. Bli med til naturskjønne Dolomittene i Nord-Italia! Området er variert og kjent for sine spisse tinder og frodige alpeenger. Vi bor i landsbyen Vigo di Fassa, omkranset av karakteristiske fjell. Dette er det ideelle utgangspunktet for spennende fotturer. Vår lokalguide er sertifisert fjellguide og kjenner området godt. Hver morgen går vi gjennom dagens etappe. Det tilbys ofte også en enklere rute enn hovedruten for de som ønsker det. Uansett rute, kan vi love vandringer i ett av verdens vakreste fjellområder. Vanskelighetsgrad: 4 (av 5)   Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise!
1 reise 21 september
Mallorca - En seniorfavoritt
Mallorca er en gammel feriefavoritt, men er fortsatt like populær! Øya er vakker med sine grønne åser, idylliske landsbyer, lange sandstrender og turkise viker. Et annet trumfkort er gjennomsnittstemperaturen på 20 grader kombinert med 300 soldager i året. Vi bor på spahotell i C´an Pastilla som har strand, en koselig havn og et hyggelig miljø med kaffebarer og butikker - og Palma ligger bare 15 km unna. Under oppholdet har vi to utflukter inkludert. Den ene går til sjarmerende Valldemossa og besøk på vingård hvor vi får smake både vin og lokale spesialiteter. En annen dag besøker vi koselige Palma. Mot tillegg arrangeres også utflukt til den autentiske fjellandsbyen Fornalutx og sjarmerende Sóller med havnebyen Port de Sóller. Opphold med halvpensjon - vin og vann inkludert til middagene på hotellet.         Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise. 
1 reise 16 oktober
Jæren, Stavanger og Flor & Fjære
Bli med til Sør-Vestlandet og opplev fantastiske Flor & Fjære på Sør-Hidle, båttur på Lysefjorden og den sjarmerende bydelen "Gamle Stavanger" med sine mange, fine trehus. I Sørlandets ytterkant ligger Farsund med alle sine vakre nærområder. Her finner du det klassiske Sørland, men også en natur som er forunderlig røff og innbydene på samme tid. Stavanger, den internasjonale byen, med sin egen "småbysjarm"! Sentrum er lite og kompakt, med trange bilfrie gater, åpne torg og den sentrale Byparken med innsjøen Breiavatnet. Gamle Stavanger, også kalt Straen, har Nord-Europas best bevarte trehusbebyggelse. Rett utenfor byen ligger fascinerende Jæren med de kjente Jærstrendene. Men områdets største turistattraksjon er kanskje Flor & Fjære, på øya Sør-Hidle, hvor man får oppleve en helt utrolig blomstrende hage med tropiske palmer og eksotiske planter.
1 reise 14 august
Vandretur i magiske Jordan
Jordan er et vakkert og gjestfritt land - og utvilsomt et minne for livet! Landet byr på myteomsuste severdigheter, fantastiske ørkenopplevelser, saltvannsbad i Dødehavet , bortgjemte canyons og frodige daler. Vi får med oss all den variasjonen som lille Jordan har. Midt i den arabiske kulturen, tar historien oss også innom det gamle testamentet – og hver vandredag er et nytt eventyr! Vi vandrer langs høydepunkter på Jordan Trail ; en av verdens mest spektakulære vandreruter, overnatter i beduinleir og drar på jeepsafari i sanddynene. Ute i ørkenen har vi alle himmelens stjerner som tak og opplevelsene er ubeskrivelige. Et høydepunkt på turen er Petra. Med sitt imponerende gravkammer, hogd ut i den røde fjellveggen, er dette et imponerende syn. Vi avslutter turen rolig ved Rødehavet. Jalla! La oss dra! Vanskelighetsgrad: 3 (av 5)         Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 125 dager før avreise!
1 reise 8 oktober
Toscanas riviera - en seniorfavoritt
Bli med til Toscana og opplev ekte middelhavsmagi! I 2024 flytter vi tilbake til populære Hotel Cæsar i badebyen Lido di Camaiore. Her skal vi kose oss på hotellets fasiliteter, lange sandstrender, nyte et glass prosecco i solnedgangen, eller bare spasere og nyte utsikten. Vi skal også på flotte utflukter. Toscana har et bølgende kulturlandskap med små landsbyer, vingårder, sypresser og olivenlunder. Vi besøker en av vingårdene, samt den historiske byen Lucca og det skjeve tårnet i Pisa. Vi skal også til naturskjønne Cinque Terre – som består av fem små kystbyer som klamrer seg fast i de bratte fjellsidene. Vi kan love mange fine opplevelser på den toskanske middelhavskysten.     Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise!  
1 reise 19 september
Vandretur Gardasjøen - Nord Italia
Bli med på flotte vandringer ved Italias største innsjø! Området rundt innsjøen byr på grønne åser og fjell, småveier og turstier, sjarmerende landsbyer og middelalderarkitektur, vingårder, sitrus- og oliventrær. Gardasjøen er lik Mjøsa i flate og volum. I nord er innsjøen smalere enn i sør, og landskapet mer dramatisk. I tillegg til den varierte naturen og de pittoreske landsbyene, må det nevnes at det blårosa fargespillet i solnedgangen over Gardasjøen er fascinerende vakkert. Dette er en forestilling av lys og farger ingen ønsker å gå glipp av. Ved Gardasjøen går også livet litt langsommere, og det er i tillegg til vandredagene, to fridager til å utforske mer av området, besøke flere byer, ta en båttur eller kose seg ved innsjøen eller bassenget. Vanskelighetsgrad: 2 (av 5)         Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise!
2 reiser neste tur 3 september
Vandringer og moskus på Dovrefjell
Bli med oss på en flott tur til Dovrefjell Nasjonalpark! I dette barske fjellterrenget troner ikoniske Snøhetta høyest av alle fjell og her holder selveste Moskusoksen til, sammen med villrein, jerv og fjellrev. Vi skal gå en del av «Pilegrimsruten» og vi skal vandre i det mektige fjellterrenget. Om man ikke velger å klyve helt til topps på Snøhetta, kan man nyte panoramautsikten fra «Viewpoint Snøhetta». Vi bor godt og spiser godt på Kongsvold Fjeldstue, som fra gammelt av var en skysstasjon. De eldste bygningene er fra 1720 og både Pilegrimsleden og Kongeveien går gjennom tunet. En kveld blir det også foredrag om historiske hendelser på Dovrefjell. Vanskelighetsgrad: 2/4 (av 5)
1 reise 25 august
Costa Brava - En seniorfavoritt
Costa Brava gir deg en autentisk Spaniaopplevelse. På den vakre kyststrekningen mellom Barcelona og Frankrike, blir vi møtt av arkitektur fra middelalderen og små, koselige fortausrestauranter med klatreroser rundt vinduene, fascinerende natur og duften av pinjekjerner, uberørte sanddyner og fiskebåter i vakre viker som er avgrenset av store klippeformasjoner. Stemningen er god og avslappet. Vi bor på Aqua Hotel Silhouette & SPA nordøst på Costa Brava. Dette er et førsteklasses hotell kun for voksne. Hotellet har en deilig hage med bassenger og solstoler, restaurant med middelhavsmat og bar hvor man hver kveld blir underholdt med et flott show. Videre har den koselige kystbyen en sjarmerende gamleby, strender som strekker seg over 4,5 kilometer og trivelige parker.         Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise!
1 reise 18 oktober
Vandring & vin i Toscana
Toscana har bølgende åslandskap med sypresser, olivenlunder og vinranker. Vi vandrer i et lett kupert terreng, og følger flere "vinruter". Noen av høydepunktene er besøk på vingårder som Fattoria il Poggio for å smake kjent og god vin. Toscana byr på en rekke små landsbyer med italiensk sjarm, og mot tillegg kan du også være med på en utflukt til vakre Firenze som har flott arkitektur og mange skjulte kunstskatter. Ønsker du en sosial vandretur i vakkert landskap kombinert med vinsmaking på pittoreske vingårder, er dette turen for deg! Vanskelighetsgrad: 2 (av 5)       Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise!
1 reise 8 oktober
Yogatur til Kypros
Velkommen med på yogatur til vakre Kypros - med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Få ro og hent ny inspirasjon i varme og energigivende omgivelser. Vi bor på flott hotell på stranden i Pafos på sørvestsiden av øya. Turen passer for alle, og du kan delta på yoga med erfaren yogainstruktør hver dag. Yogatimene varierer alltid og tilpasses deltakerne. Målet er å finne indre balanse gjennom å trene den fysiske kroppen. Myke fysiske bevegelser kombineres med pusteøvelser og meditasjon for å oppnå fysisk og psykisk velvære.  I tillegg til å praktisere yoga, spise god mat, bade og nyte ferien, kan du mot tillegg bli med å utforske øya på vandreturer med sosiale og hyggelige pikniker. Hotellet har også eget spa og treningsrom.     Gruppetimene med yoga er inkludert i turprisen! Yogaundervisningen i oktober ledes av instruktør Mette Solberg. Mette er en erfaren yogalærer innen flere yogaformer. Hovedtyngden har hun innen Virya Yoga og terapeutisk yoga. Hun er også utdannet samtaleterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole med videreutdannelse innen traumeterapi.     Yogaundervisningen i mars/april ledes av Maria Andersen. Maria har eget yogastudio i Oslo, og underviser i myke og mindfulle typer yoga som mediyoga, yinyoga, yoga somatics og qigong. Du vil få verktøy som kan brukes i hverdagen for å få en bedre energiflyt og for å bli mer fleksibel i kroppen. Hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon. Maria jobber også som terapeut og spesialiserer seg på stressrelaterte plager.     
2 reiser neste tur 22 oktober
Fottur Transilvania - Romania
La fjellstøvlene prøve noe nytt, og bli med oss til Transilvania! Slott innhyllet i tåke og blodtørstige vampyrer er ofte det vi forbinder med Transilvania - men regionen har Romanias vakreste severdigheter, magiske byer og storslått natur. Vi tar deg med på tur hvor vi kombinerer kultur med vandringer i spektakulære landskap. Transilvania ligger sentralt i landet, og er omringet av fjellkjeden Karpatene. I de vakre landskapene ligger også UNESCO-opplevelsene tett. Med en fot i nåtid og en i middelalderen, besøker vi Sighisoara - Europas lengst bebodde festningsby. Det blir også en valgfri utflukt til vakre  Brasov og Draculaslottet.  Og vi bor i Sibiu - som sies å være en av Europas vakreste byer.  Vanskelighetsgrad: 4+ (av 5)
1 reise 10 september
Vandretur Andalucia
Vandring i spektakulære landskap På denne turen bor vi i historiske Antequera – en liten by i hjertet av Andalucia. Byen er omringet av fruktbare sletter med asparges, korn, oliven og strålende gule solsikker. Andalucia byr på flotte landskaper å vandre i. Caminito del Rey var en av verdens farligste turstier, men er i dag en sikker rute langs loddrette fjellvegger og via en hengebru. Under oss baner den turkise Guadalhorce -elven seg vei gjennom kløften. Naturreservatet El Torcal er et geologiske vidunder med unike klippeformasjoner. Landsbyen Ronda ligger dramatisk til på begge sider av en stor kløft, og fra Puente Nuevo er utsikten spektakulær. Vandringer i vakre Andalucia kombineres med det sosiale, vinsmaking og tapas. Vanskelighetsgrad: 3 (av 5)
1 reise 21 oktober
Geiranger - en seniorfavoritt
En avslappende opplevelse på Hotel Union Reisen til Geiranger har fascinert mennesker i mer enn 100 år.  Den kontrastrike naturen gir til fulle mening til uttrykket «gleden ved å reise er å være underveis».  De stupbratte fjellene, fossene som kaster seg utfor i våt villskap og de utrolige gårdene, gjør Geiranger unik i verdenssammenheng. Hotel Union ligger på en høyde ovenfor sentrum, med en fantastisk utsikt over fjord og fjell. Hotellet har mer enn 100 år med kvalitet og service bak seg, og i dag er det fjerde generasjon Mjelva som driver hotellet. Hotellet har også en meget flott samling av veteranbiler. I Union Bad & Spa finn du 1500 kvm med velvære. Innendørs- og utendørs oppvarma basseng, opplevingsdusjer, japansk varmebad og ulike avslappingssoner.
1 reise 9 september
Vandretur Provence
Provence i Sør-Frankrike strekker seg fra den nedre delen av elven Rhône og til den italienske grensen i øst. Her finner vi mange skjulte perler. Pittoreske Provence har frodig natur og vakre postkort-landskaper. Små, sjarmerende landsbyer med brosteinsgater, flott arkitektur, lokale slakterbutikker og små bakerier ligger spektakulært plassert på toppen av en vakker dal eller med utsikt mot vakre enger og vinmarker. Atmosfæren er koselig og stemningen er avslappet. Vi får smake vin i Châteauneuf-du-Pape, og skal vandre i spektakulære landskaper mellom idylliske landsbyer.    Vanskelighetsgrad: 3 (av 5)   Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise!
1 reise 8 oktober
Kystkultur på Nord-Vestlandet
Bli med på en tur fylt med flotte kultur og naturopplevelser! Et Norge i miniatyr, med kort avstand mellom høyfjell og storhav, mellom lune grender og levende kystkultur. Her har det bodd folk i mer enn ti tusen år, og stedene vi besøker har interessante historier som skal formidles. La oss friste med opplevelser som -    Jugendbyen Ålesund -    Historiske Ergan Kystfort og dagens fangst i Bud -    Unike Atlanterhavsveien -    Klippfiskhistorie og bacalao i Kristiansund
1 reise 4 september
Vandretur Madeira
Den frodige Atlanterhavsperlen byr på fantastiske naturopplevelser. Madeira har et mildt klima, en vakker blomsterprakt, en eventyrlig laurbærskog, grønne daler, fossefall, bratte klipper og majestetiske fjell. Øya er enhver vandrers paradis. For å kunne livberge seg på øya har bønder gjennom flere hundre år satset stort på transport av vann til de tørre områdene i sør. Vanningsanlegget er særegent for Madeira, og vi vandrer langs levadaene (vanningskanalene). Du kan også glede deg til et godt hotell med bademuligheter og deilig mat. NB! Turen i november er 8 dager, og turen i februar er 7 dager (fridagen utgår)! Vanskelighetsgrad: 3 (av 5)         Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise!
1 reise 19 november
Madeira - En seniorfavoritt
Klimaet på Madeira er subtropisk. Ofte karakteriserer vi klimaet som en "evig vår" og Madeira som "den grønne øya". Temperaturen er stabil og behagelig med en gjennomsnittstemperatur i Funchal på 19 grader i mars og 22 i november. Det blomstrer og er frodig stort sett hele året. På denne turen bor vi på flott hotell i nærheten av hovedstaden.  Her skal vi nyte deilige dager i rolig tempo. Funchal har en hyggelig gamleby med trange brosteinsgater, spennende arkitektur og historiske monumenter. Vi skal også til botanisk hage og på øytur for å oppleve den fantastiske naturen som øya byr på.        Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise. 
1 reise 29 oktober
Vandretur Algarve med avisa GD
Algarvekysten byr på store naturopplevelser. Kyststrekningen der sør-Portugal møter Atlanterhavet er 160 kilometer lang, og har flott natur for vandreturer. Vest for Albufeira finner vi dramatiske klippeformasjoner, mens landskapet østover er mye flatere. Albufeira er vårt utgangspunkt for vandringene. Denne lille byen ligger idyllisk til med små hvite hus på klippekanter over en deilig sandstrand, og har også en sjarmerende gamleby. De daglige vandringene er på 6-11 kilometer, og går delvis langs vannkanaler - og delvis på mindre stier som gir oss fine opplevelser utenfor allfarveg
1 reise 17 oktober
Montenegro med avisa GD
En Adriaterhavsperle! Et kontrastfullt land, med vakker natur, staselige fjell og Unesco-vernede gamlebyer. I tillegg til avslappende dager blir det spennende utflukter der vi lærer mer om dette litt nye og uoppdagede ferielandet. Hotellet vårt har privat strandområde med gratis solstoler og parasoller, flere svømmebassenger og egen SPA- og velværeavdeling. Noen av turens høydepunkter: - M iddelalderbyene Budva og Kotor -  Båttur på Skadarsjøen -  Krystallklart vann og lange strender -  Vinsmaking -  Den gamle kongebyen Cetinje -  Kortreiste mattradisjoner og folklore
1 reise 17 september
Fottur Andorra
- med sightseeing i Barcelona Andorra er et lite fyrstedømme midt mellom Pyreneenes høyeste fjell - på grensen mellom Spania og Frankrike. Landet har spektakulær natur med flotte utsiktspunkter, grønne enger og daler med villblomster, små innsjøer og pittoreske landsbyer. Hver dag kan du velge mellom to forskjellige vandreruter: en enklere rute og en lengre som er noe mer krevende. Uansett vandrerute tar stiene oss med på nye opplevelser hver dag. Andorra er i tillegg et shoppingmekka med lave priser. Den siste dagen har vi også noen timer i livlige Barcelona - som byr på sightseeing med spennende arkitektur og andre høydepunkter. Vanskelighetsgrad: 4 (av 5). Enklere rute: 3
1 reise 10 september
Vandring og vin i Portugal
Portugal har tidligere stått litt i skyggen av Spania, Italia og Frankrike som både feriested og vinnasjon. Det er det ingen grunn til! ”Hengende” på vestbredden av det europeiske kontinentet, har landet sin særegenhet, historie og sjel. Portugiserne deler gjerne sine tradisjoner med oss, og ikke minst sine matspesialiteter og utsøkte vin. Idylliske fiskerlandsbyer, grønne daler, eventyrslott og en vakker kyst er perfekte kulisser for vår vandretur. Vi vandrer i flotte nasjonalparker, til lokale vingårder og sjarmerende landsbyer med hvitkalkede hus og brosteinsgater. Vi bruker god tid på vandringene og nyter de spektakulære omgivelsene og god vin underveis. Det blir også selvfølgelig sightseeing i sjarmerende Lisboa! Vanskelighetsgrad: 3   (av 5)
1 reise 16 oktober
Langtidsferie Madeira
Mildt klima for øyrundturer og deilige dager. Madeira har et mildt klima for deilige dager og rundturer på øya. Det blomstrer og er frodig stort sett hele året. Temperaturen er stabil og behagelig med en middeltemperatur i Funchal på 19 grader i november og januar/februar. På vår 3 ukers langtidsferie bor vi i studioleiligheter på Duas Torres Hotel (4*). Hotellet ligger fint til ved Atlanterhavet, og bare 5 km fra hovedstaden Funchal, som har mye å by på. Frokost er inkludert. Det er også sightseeing i vakre Funchal. På sightseeingen besøker vi botanisk hage, samt en lokal vinprodusent for å smake Madeiravin. Som tillegg er det også mulig å oppgradere til halvpensjon, og bestille utflukter for å bli bedre kjent med Madeira og resten av gruppen. Døgnåpen resepsjon og faste trefftider på hotellet med skandinavisktalende guide.            Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 125 dager før avreise!
2 reiser neste tur 5 november
Blomstercruise til Holland
Bli med oss og møt våren på en blomstertur med elvebåt gjennom Holland! Cruiset starter og slutter i Køln, og vi besøker både sjarmerende Amsterdam, havnebyen Rotterdam, Delft, og for mange kanskje høydepunktet på turen, blomsterparken Keukenhof, et fantastisk blomsterhav av alle farger. Vakre kanaler, vindmøller, tulipaner og porselen – nyt livet på dekk mens landskapet glir forbi. Elvebåten vår heter DCS Amethyst 2, og på vårt 5 døgns cruise har man god tid til å nyte omgivelsene og livet om bord. Full pensjon er inkludert på hele cruiset. Alle får bo i utvendige lugarer, og disse ligger enten på hoveddekk (nedre), eller på midtre dekk. Betjeningen byr på variert underholdning hver kveld.  På vårt elvecruise er en rekke utflukter inkludert i prisen. (verdi ca. 2900,- kr.) Rabatt kr. 500,- pr.person ved bestilling mer enn 125 dager før avreise! Fri drikkepakke ved tidlig bestilling! Ved bestilling innen 31.10.24, er «drikkepakke Peer Gynt» inkludert i prisen. Drikkepakken inkluderer drikke alle dager i bar/lounge/restaurant kl. 09:30-24:00: Fatøl, skipets vin (hvit/rød), mineralvann, juice, kaffe og te. Pris f.o.m. 1.11.24:  Kr 1 750,- pr. person
1 reise 9 april 2025
Elvecruise - Donau
Opplev Wien, Budapest, Bratislava og vakre Wachaudalen        Turen starter med flyvning til München. I løpet av vårt fem døgns cruise med vår elvebåt DCS Amethyst 1 har vi god tid til å nyte omgivelsene som flyter sakte forbi. Blant vakre vinmarker og uberørt natur ligger barokklandsbyer og historiske borger, samt de flotte hovedstedene Wien, Budapest og Bratislava. Elvebåtcruiset starter og slutter i  Passau. Full pensjon ombord er inkludert, og DCS Amethyst 1 byr ellers på romslige utvendige lugarer, panorama-restaurant, bar, café/bibliotek samt en liten velværeavdeling og soldekk. Her kan du nyte ferien både til lands og til vanns! På vårt elvecruise er byrundturene i Wien, Budapest og Bratislava inkludert i prisen. (verdi ca. 1500,- kr.)         Rabatt kr. 500,- pr.person ved bestilling mer enn 125 dager før avreise!   Fri drikkepakke ved tidlig bestilling! Ved bestilling innen 16.12.24, er «drikkepakke Peer Gynt» inkludert i prisen. Drikkepakken inkluderer drikke alle dager i bar/lounge/restaurant kl. 09:30-24:00: Fatøl, skipets vin (hvit/rød), mineralvann, juice, kaffe og te. Pris f.o.m. 17.12.24: Kr 1750,- pr. person
2 reiser neste tur 28 mai 2025
Seniordans i Almunecar - Spania
Almuñécar ligger i hjertet av « Costa Tropical », bare 80 km fra de kulturelle byene Granada og Málaga. Her møter vi et helårlig behagelig klima med milde og tørre vintre og varme og solfylte somre. Med fjellene i bakgrunnen og med utsikt til Middelhavet ligger Almuñécar mellom to elver. Landbruket er viktig med fruktbar jord som er perfekt for å få til tropiske frukter og fiske er også en viktig næring sammen med turisme. Gamlebyen i Almuñécar er typisk andalusisk med svingete gater, balkonger dekket med geranium og små solfylte hjørner. Stedet har en 19 km lang kystlinje med spektakulære klipper, små bukter og lange strender med småstein ved det krystallklare vannet. Hotel Almuñécar Beach & Spa (4*) ligger like ved stranden i Almuñécar, bare noen få minutter å gå fra Gamlebyen. Hotellet har en gjennomført stil, og en imponerende lobby. Rommene er godt utstyrt. Daglig serveres det store bufféter med et godt utvalg av retter med kjøtt, fisk, pasta, grønnsaker, egg osv. Hotellet har svømmebasseng og boblebad utendørs og innendørs finnes også oppvarmet svømmebasseng og en SPAavdeling som tilbyr et stort utvalg av SPA-behandlinger.  
1 reise 18 september
Uforglemmelige Finnmark
- med Nordkapp   Finnmark er vill og vakker, naturen skifter fra et barskt kystlandskap til milelange vidder. I Kirkenes får vi vite mer om byens fargerike historie. På turen besøker vi selvsagt også samenes hovedstad Karasjok, Honningsvåg, Nordkapp, Hammerfest og Alta! På ferden får vi oppleve kjente fjorder, og vi legger også turen innom Finland på vei mot Karasjok. På Nordkapp er man «på slutten av verden». I 1944 ble Finnmark brent og lagt i ruiner av den tyske okkupasjonsmakta, og et besøk på Gjenreisingsmuséet i Hammerfest hører selvsagt med, før rundturen gjennom Finnmark avsluttes i Alta.  På tide å oppleve Finnmark, ikke bare drømme om det!           Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise!
1 reise 23 juli
Blomsterfestival på Madeira
Madeira ønsker våren velkommen med en stor blomsterfestival. Dette er ett av årets høydepunkter på den portugisiske Atlanterhavsperlen. Hovedfeiringen finner sted den første helgen i mai, og vi får med oss både barnetoget og den store blomsterparaden. Funchals gater blir fortryllet med vakre blomstertepper, konserter, fargerike kostymer og folklore. Dette er den beste tiden for å oppdage Madeiras skjønnhet. Vi kombinerer blomsterfestivalen med sightseeing i vakre Funchal, besøk i botanisk - og tropisk hage, samt utflukt til fjellene i nordøst med vakkert og frodig landskap og små landsbyer. På utflukten skal vi også til Ponta de São Lourenço - som har et unikt «månelandskap» som er helt annerledes enn den grønne øya ellers. Noen spesielle høydepunkter på denne turen: - Hovedparaden i blomsterfestivalen - med sitteplasser inkludert - Spesiell festivalmiddag på hotellet etter paraden - Barneparaden - Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden Hotel (4*)  
1 reise 29 april 2025
- Alle temareiser samlet. Søk inspirasjon og bestill!
Systersajter
Top