Reiser med inhold

Fra 17 norske turoperatører som brenner før opplevelser

Populære temareiser med Peer Gynt Tours AS

Alle temareiser samlet. Søk inspirasjon og bestill!.
Vandretur Madeira
Den frodige Atlanterhavsperlen byr på fantastiske naturopplevelser. Madeira har et mildt klima, en vakker blomsterprakt, en eventyrlig laurbærskog, grønne daler, fossefall, bratte klipper og majestetiske fjell. Øya er enhver vandrers paradis. For å kunne livberge seg på øya har bønder gjennom flere hundre år satset stort på transport av vann til de tørre områdene i sør. Vanningsanlegget er særegent for Madeira, og vi vandrer langs levadaene (vanningskanalene). Du kan også glede deg til et godt hotell med bademuligheter, spa, deilig mat og portugisisk vin. Vanskelighetsgrad: 3 (av 5)         Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise!
1 reise 13 februar 2024
Rørosmartnan 2024
med hotellopphold i Røros by! Rørosmartnan kombinerer folkeliv, handel, kultur og tradisjoner på en måte som du ikke kan oppleve noe annet sted. Verdenskulturminnet Røros bergstad danner en unik ramme for folkefesten. Dette er først og fremst en handelsmartna, med ca. 250 utstillere i gata og i Martnashallen. Men martnan bugner også av kulturelle innslag hele uka og hele døgnet: Konserter, dans, spontane innslag i gata, revy, god mat og drikke, høy stemning på serveringsstedene, liv i bakgårdene, historieformidling, tivoli og kjøring med hest og slede. Med hest og slede kommer forbønder og lasskjørere fra Sverige, Østerdalen, Hedmark, Gudbrandsdalen, Gauldal, Selbu og Tydal. De losjerer i ferdasgårder i sentrum. Her, og i de andre gårdsrommene, kan vi få oss en opplevelse som gir følelsen av å trå inn i en annen tid. Destinasjonen Røros har mottatt merket for Bærekraftig reisemål.  Les mer her!
1 reise 19 februar 2024
Langtidsferie Madeira
Mildt klima for øyrundturer og deilige dager. Madeira har et mildt klima for deilige dager og rundturer på øya. Det blomstrer og er frodig stort sett hele året. Temperaturen er stabil og behagelig med en middeltemperatur i Funchal på 19 grader i november og januar. På vår 3 ukers langtidsferie bor vi på Hotel Alto Lido (4*) som ligger 2,5 km fra hovedstaden, Funchal. Hovedstaden har mye å by på, og vi skal på sightseeing for å gjøre oss kjent med byen. Under oppholdet er det også inkludert to heldagsutflukter med buss til sørvestkysten og til fjellene i nordøst.  Trefftider på hotellet med skandinavisktalende guide - og mulighet til å delta på andre utflukter og levadavandringer mot tillegg.            Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 125 dager før avreise!
1 reise 9 januar 2024
Langtidsferie Spania - Torremolinos - Hotel Melia
Langtidsferie på Costa del Sol i Spania kan gjøre godt for både kropp og sjel. Våre turer går til Torremolinos som er et av landets eldste og mest kjente reisemål. På denne tiden av året er tempoet lavere, det er ikke så mange turister som på sommeren  - ja, det passer fint for oss med et lengre opphold. Den lange brede stranden, restaurant- og servicetilbudet, og ikke minst det deilige klimaet passer perfekt. Ta det med ro og nyt livet, bli med på hyggelige utflukter, eller bare les en god bok i solen. Vårt Hotel Melia Costa del Sol ligger perfekt til for en hyggelig ferie, og har et godt servicetilbud til våre gjester. Vi har en av våre populære norske reiseledere fra Peer Gynt Tours tilstede i Torremolinos under hele oppholdet.
7 reiser neste tur 26 januar 2024
Julemarked i Rüdesheim
Bli med Peer Gynt Tours til julemarkedet i den trivelige vinhovedstaden Rüdesheim.  Nå pyntet for å bringe deg i ordentlig julestemning! Reisen vil gå med fly mellom Oslo og Frankfurt, og etter en kort busstur er vi framme i ved hotellet. Den romantiske byen Rüdesheim am Rhein kan by på et tradisjonsrikt tysk julemarked – med et tallrikt utvalg av salgsboder, som alt i alt representerer 20 forskjellige land på 6 ulike kontinenter! Her får man et innblikk i juleskikker og -tradisjoner fra ”hele verden”. Mange trivelige opplevelser venter! 
1 reise 23 november
Julemarked i Stockholm
Bli med oss på førjulstur til Sverige, og opplev julestemningen i vakre Stockholm. Et av Stockholms mest stemningsfulle julemarkeder, som også er Sveriges eldste, ligger på Stortorget i Gamla Stan. Det sies at markedet har blitt arrangert siden 1837. Her finnes boder med alt fra karameller, oster, julepølser og gløgg, til smijern, keramikk og mye mer! Vi bor bare en kort rusletur fra markedet, og vi har også inkludert et besøk ved det tradisjonsrike julemarkedet på friluftsmuseet Skansen. Bli med og kjenn på den tradisjonelle julestemningen med alt som hører til, som gode lukter, varme drikker og sesongens delikatesser! 
1 reise 30 november
Vandretur Tenerife
Tenerife er full av vakre stier gjennom et variert landskap med store kontraster. Her kunne vi vandre uten stopp i måneder, uten å rekke over alle. Vi har derfor valgt ut en håndfull med turer som introduserer oss for noen av de nevnte kontrastene. Kjenner du bare sol- og strandliv på sørsiden av Tenerife , vil du garantert bli overrasket og betatt av det varierte landskapet nord på øya! Vi får oppleve alt fra «månelandskapet» rundt Teide til tropisk regnskog, historisk jordbrukslandskap, vingårder, landsbyer og fantastiske utsiktspunkter! Vanskelighetsgrad: 3 (av 5)       Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise.
1 reise 7 mars 2024
Blomstercruise til Holland
Bli med oss og møt våren på en blomstertur med elvebåt gjennom Holland! Cruiset starter og slutter i Køln, og vi besøker både sjarmerende Amsterdam, havnebyen Rotterdam, Arnhem, og for mange kanskje høydepunktet på turen, blomsterparken Keukenhof, et fantastisk blomsterhav av alle farger. Vakre kanaler, vindmøller, tulipaner og porselen – nyt livet på dekk mens landskapet glir forbi. Elvebåten vår heter DCS Amethyst Classic, og på vårt 5 døgns cruise har man god tid til å nyte omgivelsene og livet om bord. Full pensjon er inkludert på hele cruiset. Alle får bo i utvendige lugarer, og disse ligger enten på hoveddekk, eller på midtre dekk.  Betjeningen byr på variert underholdning, og det er levende musikk i baren hver kveld. En herlig ferie venter! På denne turen er alle utfluktene beskrevet inkludert i prisen !
1 reise 13 april 2024
Høstweekend i Oslo med musikalen CHESS
Oslo er den lille, levende storbyen. På en og samme dag kan du vandre langs en av verdens fineste havnepromenader, ta en hvilepause i en av de unike skulpturparkene, beundre byens ikoniske bygg eller gå fra øst til vest gjennom koselige bydeler.  Fredag kveld står musikalen CHESS på programmet! Foto:  "Evig Ung" - Chat Noir
1 reise 25 november
Langtidsferie Sorrento - Italia
Sorrento ligger idyllisk til på kalkesteinsklippene i enden av Napolibukten. Byen har flott arkitektur, brostein, historiske attraksjoner, små butikker, koselige restauranter, frodige og grønne hager. Vi bor på hotell sentralt i Sorrentos bykjerne. Det blir god tid til å nyte det gode livet: ta det med ro og rusle rundt i de trange brosteinsgatene, spise lange deilige lunsjer og sette seg i en solstol og bare nyte utsiktene. Vi kan også følge fotsporene til Ibsen og mange andre forfattere og kunstnere som kom hit for å finne inspirasjon. Sorrento er et fint utgangspunkt for å oppleve den vakre Amalfikysten og ta hydrofoil til naturskjønne Capri. Vi kan love vakre utsiktspunkter mot det turkise havet, åser med duften av sitroner, olivenlunder, små klippelandsbyer og postkortvakre steder.     Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 125 dager før avreise!
1 reise 1 mars 2024
Vandringer og stølsliv i Valdres
På Vaset i Valdres finnes vide fjellvidder med store sammenhengende stølsområder som fortsatt har aktiv drift. Her skal vi på fotturer i fjellet, stølsbesøk og få nyte kortreiste matopplevelser. Med lokalguide og reiseleder nyter vi den friske fjelluften og det sosiale fellesskapet på en tur som har relativt lette vandringer i godt terreng. Vi bor på Gomobu, en familieeid fjellstue på Vaset. Den ligger på ca. 1000 moh., med turstier rett utenfor døra og med Vasetvannet like ved. Alle rom er nyoppusset og her serveres god tradisjonsrik mat. Velkommen til lun fjellstemning og fine vandringer! Vanskelighetsgrad 2 (av 5)
1 reise 19 august 2024
Elvecruise - Donau
Opplev Wien, Budapest, Bratislava og vakre Wachaudalen        Turen starter med flyvning til München. I løpet av vårt fem døgns cruise med vår elvebåt  MS «Amethyst» har vi god tid til å nyte omgivelsene som ”flyter” sakte forbi. Blant vakre vinmarker og uberørt natur ligger barokklandsbyer og historiske borger, samt de flotte hovedstedene Wien , Budapest og Bratislava. I alle tre byene er sightseeing inkludert. Elvebåtcruiset starter og slutter i Passau. Full pensjon ombord er inkludert, og MS «Amethyst» byr ellers på romslige utvendige lugarer, panorama-restaurant, bar, café/bibliotek samt en liten velværeavdeling og soldekk. 3 utflukter er inkludert. Her kan du nyte ferien både til lands og til vanns!         Rabatt kr. 500,- pr.person ved bestilling mer enn 125 dager før avreise!
1 reise 28 juni 2024
Blomsterfestival på Madeira
Madeira ønsker våren velkommen med en stor blomsterfestival. Dette er ett av årets høydepunkter på den portugisiske Atlanterhavsperlen. Hovedfeiringen finner sted den første helgen i mai, og vi får med oss både barnetoget og den store blomsterparaden. Funchals gater blir fortryllet med vakre blomstertepper, konserter, fargerike kostymer og folklore. Dette er den beste tiden for å oppdage Madeiras skjønnhet. Vi kombinerer blomsterfestivalen med sightseeing i vakre Funchal, besøk i botanisk - og tropisk hage, samt utflukt til fjellene i nordøst med vakkert og frodig landskap og små landsbyer. På utflukten skal vi også til Ponta de São Lourenço - som har et unikt «månelandskap» som er helt annerledes enn den grønne øya ellers. Noen spesielle høydepunkter på denne turen: - Hovedparaden i blomsterfestivalen - med sitteplasser inkludert - Spesiell festivalmiddag på hotellet etter paraden - Barneparaden - Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden Hotel (4*)  
1 reise 30 april 2024
Fottur i Dolomittene
- Italias vakreste fjellområde. Bli med til naturskjønne Dolomittene i Nord-Italia! Området er variert og kjent for sine spisse tinder og frodige alpeenger. Vi bor i landsbyen Vigo di Fassa, omkranset av karakteristiske fjell. Dette er det ideelle utgangspunktet for spennende fotturer. Vår lokalguide er sertifisert fjellguide og kjenner området godt. Hver morgen går vi gjennom dagens etappe. Det tilbys ofte også en enklere rute enn hovedruten for de som ønsker det. Uansett rute, kan vi love vandringer i ett av verdens vakreste fjellområder. Vanskelighetsgrad: 4 (av 5)
2 reiser neste tur 12 juni 2024
Mallorca - En seniorfavoritt
Mallorca er en gammel feriefavoritt, men er fortsatt like populær! Øya er vakker med sine grønne åser, idylliske landsbyer, lange sandstrender og turkise viker. Et annet trumfkort er gjennomsnittstemperaturen på 20 grader kombinert med 300 soldager i året. Vi bor på spahotell i C´an Pastilla som har strand, en koselig havn og et hyggelig miljø med kaffebarer og butikker - og Palma ligger bare 15 km unna. Under oppholdet har vi to utflukter inkludert. Den ene går til sjarmerende Valldemossa og besøk på vingård hvor vi får smake både vin og lokale spesialiteter. En annen dag besøker vi koselige Palma. Mot tillegg arrangeres også utflukt til den autentiske fjellandsbyen Fornalutx og sjarmerende Sóller med havnebyen Port de Sóller. Opphold med halvpensjon - vin og vann inkludert til middagene på hotellet.         Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise. 
1 reise 30 april 2024
Madeira - En seniorfavoritt
Klimaet på Madeira er subtropisk. Ofte karakteriserer vi klimaet som en "evig vår" og Madeira som "den grønne øya". Temperaturen er stabil og behagelig med en gjennomsnittstemperatur i Funchal på 19 grader i mars og 22 i november. Det blomstrer og er frodig stort sett hele året. På denne turen bor vi på flott hotell i nærheten av hovedstaden.  Her skal vi nyte deilige dager i rolig tempo. Funchal har en hyggelig gamleby med trange brosteinsgater, spennende arkitektur og historiske monumenter. Vi skal også til botanisk hage og på øytur for å oppleve den fantastiske naturen som øya byr på.        Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise. 
1 reise 31 oktober
- Alle temareiser samlet. Søk inspirasjon og bestill!
Systersajter
Top