Reiser med inhold

Fra 17 norske turoperatører som brenner før opplevelser

Populære temareiser med Peer Gynt Tours AS

Alle temareiser samlet. Søk inspirasjon og bestill!.
Vandretur Madeira
Den frodige Atlanterhavsperlen byr på fantastiske naturopplevelser. Madeira har et mildt klima, en vakker blomsterprakt, en eventyrlig laurbærskog, grønne daler, fossefall, bratte klipper og majestetiske fjell. Øya er enhver vandrers paradis. For å kunne livberge seg på øya har bønder gjennom flere hundre år satset stort på transport av vann til de tørre områdene i sør. Vanningsanlegget er særegent for Madeira, og vi vandrer langs levadaene (vanningskanalene). Du kan også glede deg til et godt hotell med bademuligheter, spa, deilig mat og portugisisk vin. Vanskelighetsgrad: 3 (av 5)         Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise!
1 reise 13 februar 2024
Rørosmartnan 2024
med hotellopphold i Røros by! Rørosmartnan kombinerer folkeliv, handel, kultur og tradisjoner på en måte som du ikke kan oppleve noe annet sted. Verdenskulturminnet Røros bergstad danner en unik ramme for folkefesten. Dette er først og fremst en handelsmartna, med ca. 250 utstillere i gata og i Martnashallen. Men martnan bugner også av kulturelle innslag hele uka og hele døgnet: Konserter, dans, spontane innslag i gata, revy, god mat og drikke, høy stemning på serveringsstedene, liv i bakgårdene, historieformidling, tivoli og kjøring med hest og slede. Med hest og slede kommer forbønder og lasskjørere fra Sverige, Østerdalen, Hedmark, Gudbrandsdalen, Gauldal, Selbu og Tydal. De losjerer i ferdasgårder i sentrum. Her, og i de andre gårdsrommene, kan vi få oss en opplevelse som gir følelsen av å trå inn i en annen tid. Destinasjonen Røros har mottatt merket for Bærekraftig reisemål.  Les mer her!
2 reiser neste tur 19 februar 2024
Langtidsferie Spania - Torremolinos - Hotel Melia
Langtidsferie på Costa del Sol i Spania kan gjøre godt for både kropp og sjel. Våre turer går til Torremolinos som er et av landets eldste og mest kjente reisemål. På denne tiden av året er tempoet lavere, det er ikke så mange turister som på sommeren  - ja, det passer fint for oss med et lengre opphold. Den lange brede stranden, restaurant- og servicetilbudet, og ikke minst det deilige klimaet passer perfekt. Ta det med ro og nyt livet, bli med på hyggelige utflukter, eller bare les en god bok i solen. Vårt Hotel Melia Costa del Sol ligger perfekt til for en hyggelig ferie, og har et godt servicetilbud til våre gjester. Vi har en av våre populære norske reiseledere fra Peer Gynt Tours tilstede i Torremolinos under hele oppholdet.
7 reiser neste tur 26 januar 2024
Vandretur Tenerife
Tenerife er full av vakre stier gjennom et variert landskap med store kontraster. Her kunne vi vandre uten stopp i måneder, uten å rekke over alle. Vi har derfor valgt ut en håndfull med turer som introduserer oss for noen av de nevnte kontrastene. Kjenner du bare sol- og strandliv på sørsiden av Tenerife , vil du garantert bli overrasket og betatt av det varierte landskapet nord på øya! Vi får oppleve alt fra «månelandskapet» rundt Teide til tropisk regnskog, historisk jordbrukslandskap, vingårder, landsbyer og fantastiske utsiktspunkter! Vanskelighetsgrad: 3 (av 5)       Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise.
1 reise 7 mars 2024
Blomstercruise til Holland
Bli med oss og møt våren på en blomstertur med elvebåt gjennom Holland! Cruiset starter og slutter i Køln, og vi besøker både sjarmerende Amsterdam, havnebyen Rotterdam, Arnhem, og for mange kanskje høydepunktet på turen, blomsterparken Keukenhof, et fantastisk blomsterhav av alle farger. Vakre kanaler, vindmøller, tulipaner og porselen – nyt livet på dekk mens landskapet glir forbi. Elvebåten vår heter DCS Amethyst Classic, og på vårt 5 døgns cruise har man god tid til å nyte omgivelsene og livet om bord. Full pensjon er inkludert på hele cruiset. Alle får bo i utvendige lugarer, og disse ligger enten på hoveddekk, eller på midtre dekk.  Betjeningen byr på variert underholdning, og det er levende musikk i baren hver kveld. En herlig ferie venter! På denne turen er alle utfluktene beskrevet inkludert i prisen !
1 reise 13 april 2024
Langtidsferie Sorrento - Italia
Sorrento ligger idyllisk til på kalkesteinsklippene i enden av Napolibukten. Byen har flott arkitektur, brostein, historiske attraksjoner, små butikker, koselige restauranter, frodige og grønne hager. Vi bor på hotell sentralt i Sorrentos bykjerne. Det blir god tid til å nyte det gode livet: ta det med ro og rusle rundt i de trange brosteinsgatene, spise lange deilige lunsjer og sette seg i en solstol og bare nyte utsiktene. Vi kan også følge fotsporene til Ibsen og mange andre forfattere og kunstnere som kom hit for å finne inspirasjon. Sorrento er et fint utgangspunkt for å oppleve den vakre Amalfikysten og ta hydrofoil til naturskjønne Capri. Vi kan love vakre utsiktspunkter mot det turkise havet, åser med duften av sitroner, olivenlunder, små klippelandsbyer og postkortvakre steder.     Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 125 dager før avreise!
1 reise 1 mars 2024
Vandringer og stølsliv i Valdres
På Vaset i Valdres finnes vide fjellvidder med store sammenhengende stølsområder som fortsatt har aktiv drift. Her skal vi på fotturer i fjellet, stølsbesøk og få nyte kortreiste matopplevelser. Med lokalguide og reiseleder nyter vi den friske fjelluften og det sosiale fellesskapet på en tur som har relativt lette vandringer i godt terreng. Vi bor på Gomobu, en familieeid fjellstue på Vaset. Den ligger på ca. 1000 moh., med turstier rett utenfor døra og med Vasetvannet like ved. Alle rom er nyoppusset og her serveres god tradisjonsrik mat. Velkommen til lun fjellstemning og fine vandringer! Vanskelighetsgrad 2 (av 5)
1 reise 19 august 2024
Elvecruise - Donau
Opplev Wien, Budapest, Bratislava og vakre Wachaudalen        Turen starter med flyvning til München. I løpet av vårt fem døgns cruise med vår elvebåt  MS «Amethyst» har vi god tid til å nyte omgivelsene som ”flyter” sakte forbi. Blant vakre vinmarker og uberørt natur ligger barokklandsbyer og historiske borger, samt de flotte hovedstedene Wien , Budapest og Bratislava. I alle tre byene er sightseeing inkludert. Elvebåtcruiset starter og slutter i Passau. Full pensjon ombord er inkludert, og MS «Amethyst» byr ellers på romslige utvendige lugarer, panorama-restaurant, bar, café/bibliotek samt en liten velværeavdeling og soldekk. 3 utflukter er inkludert. Her kan du nyte ferien både til lands og til vanns!         Rabatt kr. 500,- pr.person ved bestilling mer enn 125 dager før avreise!
2 reiser neste tur 28 juni 2024
Blomsterfestival på Madeira
Madeira ønsker våren velkommen med en stor blomsterfestival. Dette er ett av årets høydepunkter på den portugisiske Atlanterhavsperlen. Hovedfeiringen finner sted den første helgen i mai, og vi får med oss både barnetoget og den store blomsterparaden. Funchals gater blir fortryllet med vakre blomstertepper, konserter, fargerike kostymer og folklore. Dette er den beste tiden for å oppdage Madeiras skjønnhet. Vi kombinerer blomsterfestivalen med sightseeing i vakre Funchal, besøk i botanisk - og tropisk hage, samt utflukt til fjellene i nordøst med vakkert og frodig landskap og små landsbyer. På utflukten skal vi også til Ponta de São Lourenço - som har et unikt «månelandskap» som er helt annerledes enn den grønne øya ellers. Noen spesielle høydepunkter på denne turen: - Hovedparaden i blomsterfestivalen - med sitteplasser inkludert - Spesiell festivalmiddag på hotellet etter paraden - Barneparaden - Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden Hotel (4*)  
1 reise 30 april 2024
Fottur i Dolomittene
- Italias vakreste fjellområde. Bli med til naturskjønne Dolomittene i Nord-Italia! Området er variert og kjent for sine spisse tinder og frodige alpeenger. Vi bor i landsbyen Vigo di Fassa, omkranset av karakteristiske fjell. Dette er det ideelle utgangspunktet for spennende fotturer. Vår lokalguide er sertifisert fjellguide og kjenner området godt. Hver morgen går vi gjennom dagens etappe. Det tilbys ofte også en enklere rute enn hovedruten for de som ønsker det. Uansett rute, kan vi love vandringer i ett av verdens vakreste fjellområder. Vanskelighetsgrad: 4 (av 5)   Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise!
4 reiser neste tur 12 juni 2024
Mallorca - En seniorfavoritt
Mallorca er en gammel feriefavoritt, men er fortsatt like populær! Øya er vakker med sine grønne åser, idylliske landsbyer, lange sandstrender og turkise viker. Et annet trumfkort er gjennomsnittstemperaturen på 20 grader kombinert med 300 soldager i året. Vi bor på spahotell i C´an Pastilla som har strand, en koselig havn og et hyggelig miljø med kaffebarer og butikker - og Palma ligger bare 15 km unna. Under oppholdet har vi to utflukter inkludert. Den ene går til sjarmerende Valldemossa og besøk på vingård hvor vi får smake både vin og lokale spesialiteter. En annen dag besøker vi koselige Palma. Mot tillegg arrangeres også utflukt til den autentiske fjellandsbyen Fornalutx og sjarmerende Sóller med havnebyen Port de Sóller. Opphold med halvpensjon - vin og vann inkludert til middagene på hotellet.         Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise. 
1 reise 30 april 2024
Vandringer på Hardangervidda og Hallingskarvet
Nasjonalparkene Hardangervidda og Hallingskarvet er flott for å kunne oppleve de høye fjellene på sitt beste. Her skal vi på flotte fotturer i fjelllandskapet, sammen med vår dyktige lokalguide Hilde Karlsen. Hun deler, forteller, synger og lærer oss nyttige og spennende ting om naturen, historien og stedene vi besøker. Vi bor på Geilo Hotell, et hotell med tradisjon helt tilbake til 1880. Med alle rom nyoppusset, og utsikt over den vakre Ustedalsfjorden eller mot fjellet, ønsker vertskapet velkommen til komfort i lune og tradisjonelle omgivelser.
2 reiser neste tur 30 juni 2024
Jæren, Stavanger og Flor & Fjære
Bli med til Sør-Vestlandet og opplev fantastiske Flor & Fjære på Sør-Hidle, båttur på Lysefjorden og den sjarmerende bydelen "Gamle Stavanger" med sine mange, fine trehus. I Sørlandets ytterkant ligger Farsund med alle sine vakre nærområder. Her finner du det klassiske Sørland, men også en natur som er forunderlig røff og innbydene på samme tid. Stavanger, den internasjonale byen, med sin egen "småbysjarm"! Sentrum er lite og kompakt, med trange bilfrie gater, åpne torg og den sentrale Byparken med innsjøen Breiavatnet. Gamle Stavanger, også kalt Straen, har Nord-Europas best bevarte trehusbebyggelse. Rett utenfor byen ligger fascinerende Jæren med de kjente Jærstrendene. Men områdets største turistattraksjon er kanskje Flor & Fjære, på øya Sør-Hidle, hvor man får oppleve en helt utrolig blomstrende hage med tropiske palmer og eksotiske planter.
2 reiser neste tur 5 juni 2024
Lofoten
En eventyrlig øyverden Også i år kan du bli med Peer Gynt Tours til ett av Norges vakreste reisemål, Lofoten.  Etter en fin flytur til Evenes, kjører vi via Lofotens fastlandsforbindelse Lofast til Svolvær – der et 4 døgns hotellopphold venter.  Herfra skal vi sammen med en lokal guide og vår reiseleder utforske eventyrriket Lofoten med sine maleriske fiskevær og sine staute fjelltopper. Flere spennende museer og lokale kunstnere besøkes. Bl.a. kan vi nevne Lofotr - vikingmuseet på Borg, "Smeden i Sund", Norsk Fiskeværsmuseum på Å, samt idylliske Kabelvåg og fascinerende Henningsvær. Mange opplevelser venter!           Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise!
2 reiser neste tur 3 juli 2024
Vandretur i magiske Jordan
Jordan er et vakkert og gjestfritt land - og utvilsomt et minne for livet! Landet byr på myteomsuste severdigheter, fantastiske ørkenopplevelser, saltvannsbad i Dødehavet , bortgjemte canyons og frodige daler. Vi får med oss all den variasjonen som lille Jordan har. Midt i den arabiske kulturen, tar historien oss også innom det gamle testamentet – og hver vandredag er et nytt eventyr! Vi vandrer langs høydepunkter på Jordan Trail ; en av verdens mest spektakulære vandreruter, overnatter i beduinleir og drar på jeepsafari i sanddynene. Ute i ørkenen har vi alle himmelens stjerner som tak og opplevelsene er ubeskrivelige. Et høydepunkt på turen er Petra. Med sitt imponerende gravkammer, hogd ut i den røde fjellveggen, er dette et imponerende syn. Vi avslutter turen rolig ved Rødehavet. Jalla! La oss dra! Vanskelighetsgrad: 3 (av 5)         Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 125 dager før avreise!
2 reiser neste tur 16 april 2024
Toscanas riviera - en seniorfavoritt
Bli med til Toscana og opplev ekte middelhavsmagi! I 2024 flytter vi tilbake til populære Hotel Cæsar i badebyen Lido di Camaiore. Her skal vi kose oss på hotellets fasiliteter, lange sandstrender, nyte et glass prosecco i solnedgangen, eller bare spasere og nyte utsikten. Vi skal også på flotte utflukter. Toscana har et bølgende kulturlandskap med små landsbyer, vingårder, sypresser og olivenlunder. Vi besøker en av vingårdene, samt den historiske byen Lucca og det skjeve tårnet i Pisa. Vi skal også til naturskjønne Cinque Terre – som består av fem små kystbyer som klamrer seg fast i de bratte fjellsidene. Vi kan love mange fine opplevelser på den toskanske middelhavskysten.     Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise!  
2 reiser neste tur 6 juni 2024
Vandretur Wales
Wales er en bortgjemt perle med frodige daler, vakre fjell, beitemarker, uberørte viker med sandstrender og ikoniske klipper. Den sjarmerende lillebroren til England har en historie å fortelle, og waliserne har bevart språket og kulturen sin med stolthet. Vi skal vandre i den sørlige delen med frodige Brecon Beacon National Park og på  Gower-halvøya  som har vakre kyststier. Dagsetappene er på 8-12 km. Vi skal bo i Swansea som tidligere var en industriby, men som i dag er en trivelig by å besøke. Den walisiske landsbygda og hovedstaden Cardiff er også vel verdt et besøk. Vanskelighetsgrad: 3 (av 5)
1 reise 20 august 2024
Vandretur Gardasjøen - Nord Italia
Bli med på flotte vandringer ved Italias største innsjø! Området rundt innsjøen byr på grønne åser og fjell, småveier og turstier, sjarmerende landsbyer og middelalderarkitektur, vingårder, sitrus- og oliventrær. Gardasjøen er lik Mjøsa i flate og volum. I nord er innsjøen smalere enn i sør, og landskapet mer dramatisk. I tillegg til den varierte naturen og de pittoreske landsbyene, må det nevnes at det blårosa fargespillet i solnedgangen over Gardasjøen er fascinerende vakkert. Dette er en forestilling av lys og farger ingen ønsker å gå glipp av. Ved Gardasjøen går også livet litt langsommere, og det er i tillegg til vandredagene, to fridager til å utforske mer av området, besøke flere byer, ta en båttur eller kose seg ved innsjøen eller bassenget. Vanskelighetsgrad: 2  (av 5)         Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise!
3 reiser neste tur 21 mai 2024
Den Italienske Blomsterriviera - En seniorfavoritt
- med opphold i Diano Marina. Liguria er en av Italias minste regioner, men stor på opplevelser! Den frodige kystregionen strekker seg langs kysten nord for Cinque Terre og vestover mot Den Franske Riviera. Her har det vært en fargerik tradisjon for blomsterproduksjon i over 100 år, derav navnet «Blomsterrivieraen».  Hotellet ligger på stranden, med en beskyttende molo utenfor mot vær og vind. Bassenget er åpent fra 1. mai til midten av oktober.         Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise.   
1 reise 8 april 2024
Vandringer og moskus på Dovrefjell
Bli med oss på en flott tur til Dovrefjell Nasjonalpark! I dette barske fjellterrenget troner ikoniske Snøhetta høyest av alle fjell og her holder selveste Moskusoksen til, sammen med villrein, jerv og fjellrev. Vi skal gå en del av «Pilegrimsruten» og vi skal vandre i det mektige fjellterrenget. Om man ikke velger å klyve helt til topps på Snøhetta, kan man nyte panoramautsikten fra «Viewpoint Snøhetta». Vi bor godt og spiser godt på Kongsvold Fjeldstue, som fra gammelt av var en skysstasjon. De eldste bygningene er fra 1720 og både Pilegrimsleden og Kongeveien går gjennom tunet. En kveld blir det også foredrag om historiske hendelser på Dovrefjell. Vanskelighetsgrad 2/4 (av 5)
2 reiser neste tur 23 juni 2024
Nordlysjakt og samisk kultur i Alta
Visste du at verdens første nordlysobservatorium ble bygget her på slutten av 1800-tallet? Dette har gitt Alta navnet «Nordlysbyen» og på senhøst og vinter kan man ofte se nordlyset danse over himmelen, noe som samene fra gammelt av så på som et ondt varsel. Og både nordlyset og den samiske kulturen er noe vi får høre mer om på denne turen med høydepunkter som; Nordlysjakt Sami Siida Gourmet-måltid i Sorrisniva Alta museum og Nordlyskatedralen Storkorsnes og møte med kongekrabben
1 reise 20 september 2024
Costa Brava - En seniorfavoritt
Costa Brava gir deg en autentisk Spaniaopplevelse. På den vakre kyststrekningen mellom Barcelona og Frankrike, blir vi møtt av arkitektur fra middelalderen og små, koselige fortausrestauranter med klatreroser rundt vinduene, fascinerende natur og duften av pinjekjerner, uberørte sanddyner og fiskebåter i vakre viker som er avgrenset av store klippeformasjoner. Stemningen er god og avslappet. Vi bor på Aqua Hotel Silhouette & SPA nordøst på Costa Brava. Dette er et førsteklasses hotell kun for voksne. Hotellet har en deilig hage med bassenger og solstoler, restaurant med middelhavsmat og bar hvor man hver kveld blir underholdt med et flott show. Videre har den koselige kystbyen en sjarmerende gamleby, strender som strekker seg over 4,5 kilometer og trivelige parker.         Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise!
1 reise 19 april 2024
Vandring & vin i Toscana
Toscana har bølgende åslandskap med sypresser, olivenlunder og vinranker. Vi vandrer i et lett kupert terreng, og følger flere "vinruter". Noen av høydepunktene er besøk på vingårder som Fattoria il Poggio for å smake kjent og god vin. Toscana byr på en rekke små landsbyer med italiensk sjarm, og mot tillegg kan du også være med på en utflukt til vakre Firenze som har flott arkitektur og mange skjulte kunstskatter. Ønsker du en sosial vandretur i vakkert landskap kombinert med vinsmaking på pittoreske vingårder, er dette turen for deg! Vanskelighet sgrad: 2 (av 5)       Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise!
2 reiser neste tur 3 september 2024
Yogatur til Kroatia
Velkommen med på yogatur til vakre Kroatia! Vi drar til den lille, koselige kystbyen Cavtat i nærheten av Dubrovnik for å hente ny inspirasjon i varme, energigivende omgivelser. Her bor vi på hotell ved stranden. Yogatimene har fokus på tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon. Gruppetimene med yoga er inkludert i turprisen! Maria Andersen er en erfaren kursholder i yin- og mediyoga. Dette er terapeutiske yogaformer som fokuserer på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som kan brukes i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen. Maria Andersen er også akupressør, stress-, massasje- og bindevevsterapeut. Bli bedre kjent med Maria ved å klikke her!  På lenken kan du også ta kontakt og få en prøvetime før du bestiller tur!            Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise!
1 reise 4 juni 2024
Yogatur til Kypros
Velkommen med på yogatur til vakre Kypros - med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Få ro og hent ny inspirasjon i varme og energigivende omgivelser. Vi bor på flott hotell på stranden i Pafos på sørvestsiden av øya. Turen passer for alle, og du kan delta på yoga med erfaren yogainstruktør hver dag. Yogatimene varierer alltid og tilpasses deltakerne. Målet er å finne indre balanse gjennom å trene den fysiske kroppen. Myke fysiske bevegelser kombineres med pusteøvelser og meditasjon for å oppnå fysisk og psykisk velvære.  I tillegg til å praktisere yoga, spise god mat, bade og nyte ferien, kan du mot tillegg bli med å utforske øya på vandreturer med sosiale og hyggelige pikniker. Hotellet har også eget spa og treningsrom.     Gruppetimene med yoga er inkludert i turprisen! Yogaundervisningen ledes av Maria Andersen. Maria har eget yogastudio i Oslo, og underviser i myke og mindfulle typer yoga som mediyoga, yinyoga, yoga somatics og qigong. Du vil få verktøy som kan brukes i hverdagen for å få en bedre energiflyt og for å bli mer fleksibel i kroppen. Hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon. Maria jobber også som terapeut og spesialiserer seg på stressrelaterte plager. 
1 reise 13 april 2024
Fottur Transilvania - Romania
La fjellstøvlene prøve noe nytt, og bli med oss til Transilvania! Slott innhyllet i tåke og blodtørstige vampyrer er ofte det vi forbinder med Transilvania - men regionen har Romanias vakreste severdigheter, magiske byer og storslått natur. Vi tar deg med på tur hvor vi kombinerer kultur med vandringer i spektakulære landskap. Transilvania ligger sentralt i landet, og er omringet av fjellkjeden Karpatene. I de vakre landskapene ligger også UNESCO-opplevelsene tett. Med en fot i nåtid og en i middelalderen, besøker vi Sighisoara - Europas lengst bebodde festningsby. Det blir også en valgfri utflukt til vakre  Brasov og Draculaslottet.  Og vi bor i Sibiu - som sies å være en av Europas vakreste byer.  Vanskelighetsgrad: 4-5 (av 5)
1 reise 10 september 2024
Seniordans i Fuengirola på Costa del Sol
I Andalucia finner vi alt det vi forbinder med «ekte spansk»; spor av tyrefekting, flamenco, vinmarker, strender med «evig sol», tapas og små pittoreske landsbyer. Regionen syder av liv, farger og romantikk. Det var også i Andalucia at maurernes dominans varte lengst og etterlot seg flest spor. Granada ligger ved foten av fjellkjeden Sierra Nevada, over 700 moh. Her kan vi se maurisk kunst og kultur på sitt ypperste. Vi bor i Fuengirola som er en perle av en by med en fantastisk strand som ligger mellom Malaga og Marbella. Byen er en av solkystens mest populære feriemål. Hotel Las Palmeras (4*)  ligger midt i sentrum av Fuengirola og 200 meter fra stranden. Rommene har klimaanlegg, flisgulv, safe, minibar, skrivebord og eget bad med hårføner. Hotellrestauranten har fin utsikt over havnen og havet. Det finnes også kafé og 3 barer på hotellet, hvorav en snackbar ved bassenget, samt pianobar. Resepsjonen er døgnåpen og Mercacentro kjøpesenter ligger 200 meter fra hotellet.  
2 reiser neste tur 18 september 2024
Vandretur Andalucia
Vandring i spektakulære landskap På denne turen bor vi i historiske Antequera – en liten by i hjertet av Andalucia. Byen er omringet av fruktbare sletter med asparges, korn, oliven og strålende gule solsikker. Andalucia byr på flotte landskaper å vandre i. Caminito del Rey var en av verdens farligste turstier, men er i dag en sikker rute langs loddrette fjellvegger og via en hengebru. Under oss baner den turkise Guadalhorce -elven seg vei gjennom kløften. Naturreservatet El Torcal er et geologiske vidunder med unike klippeformasjoner. Landsbyen Ronda ligger dramatisk til på begge sider av en stor kløft, og fra Puente Nuevo er utsikten spektakulær. Vandringer i vakre Andalucia kombineres med det sosiale, vinsmaking og tapas. Vanskelighetsgrad: 3 (av 5)
3 reiser neste tur 27 mai 2024
Sykkeltur La Rioja - Spania
Bli med på sykkeltur mellom vinranker og idyll i vakre La Rioja nord i Spania! Dette er ikke bare en sykkeltur! Regionen byr på praktfull natur, historiske landsbyer, flott arkitektur, gode gastronomiske opplevelser og vin i verdensklasse. På sykkelruten følger vi  deler av den gamle pilegrimsveien, Camino de Santiago. Underveis blir det hyggelige pikniker med spanske skinker og oster. Vi besøker også små vinbodegaer, og får smake vin fra området som har lange vintradisjoner og er Spanias mest kjente vinregion. Området er lett kupert, men bakkene kan du sykle i eget tempo. Det er også mulig med elsykkel. Avreise fra Oslo, Kristiansand og Stockholm. 
3 reiser neste tur 22 september 2024
- Alle temareiser samlet. Søk inspirasjon og bestill!
Systersajter
Top