Reiser med inhold

Fra 14 norske turoperatører som brenner før opplevelser

Populære temareiser med Oliven Reiser AS

Alle temareiser samlet. Søk inspirasjon og bestill!.
Chile
Chile har vokst seg til et velstående land, og regnes som regionen mest stabile, tryggeste og minst korrupte. Sett deg på sykkelsetet og opplev det chilenske liv på nært hold. Velkommen til sagnomsuste Santiago. Til det gjestfrie folket. Til en stjernehimmel så klar at den kan ta pusten fra deg. Til vinen. Til gleden. Til Olivenopplevelsen. Følg med!
2 reiser neste tur 16 mars 2022
La Rioja
La Rioja er uvanlig vakkert, full av historie og vintradisjoner. Bølgende, mykt, fruktbart landskap, gode landeveier og lite trafikk gjør området også svært sykkelvennlig.
1 reise 21 mai 2022
Bulgaria
Landet er rikt på historie og å sykle her gir oss følelsen av å gå tilbake i tid. Vi besøker Europas eldste by – Plovdiv, Koprivshtitsa, - et utendørs museum i arkitektur og historie. Tempelet Starosel, gravene i Kazanlak og Shipka gir oss innblikk i den eldgamle kulturen til trakerene som bodde her. Vi nyter det vakre landskapet i de balkanske fjell, drikker Mavrud, Europas første vin og besøker den berømte Rosedalen. Dette er kun noen av hemmelighetene vi og vår gode samarbeidspartner vil vise deg………..
1 reise 6 mai 2022
Roma & Amalfikysten kombinert
Vandreturer i vakre områder ved Amalfikysten og sykling til eventyrlige Roma. Perfekt kombinasjon av historie, arkitektur, kultur og natur gjør denne turen til en svært god og minnerik opplevelse.  
1 reise 2 juni 2022
Løpetur Spania til Frankrike
Vi løper i 3 dager fra Cadaquès i Spania til idylliske Collioure i Frankrike. En løpetur i de store kunstneres fotspor, fulle av inntrykk for alle sanser. Opplev hvorfor de ble så betatt av dette spektakulære landskapet der hav møter fjell, der Middelhavet møter Pyreneene, på vakre siter mellom pittoreske, hvite landsbyer og vinranker. Denne turen arrangeres i samarbeid med Sportsjentene
1 reise 27 april 2022
Piemonte & Cinque Terre kombinert
Hva med å kombinere sykling og vandring i det mange mener er blant Italias fineste områder? Bølgende landskap og maleriske landsbyer, vingårder som produserer de beste vinene og det anerkjente piemontesiske kjøkken. Cinque Terre; fem sjarmerende landsbyer som perler på en snor langs Middelhavet – med hver sine særtrekk.
1 reise 23 juni 2022
Toscana kyst
Regionen Toscana er like mangfoldig som den er sjarmerende. Langs Toscanas nesten 400 km lange kystlinje finner du milelange strender, og innenfor ligger den fruktbare landsbygda med snorrette vinranker og kneisende sypresser.
2 reiser neste tur 19 juni 2022
Dalmatia sykkel & båt
Kroatia frister med sin vakre kyst – krydret med lavendel og rosmarin, olivenlunder og vinranker. Bli med på øyhopping – med egen båt og sykler – til de fantastiske øyene utenfor Split. Vi bor på båten og ankrer opp hver dag i ny, idyllisk havn. Gammel historie, strender med krystallklart vann og byer med flott renessansearkitektur kjennetegner disse øyene.
1 reise 27 august 2022
Yoga & Vandretur Montenegro
Hvis du liker å vandre i vakkert landskap, starte og avslutte dagen med lett yoga, være på båttur, snakke med de lokale om deres liv og tradisjoner og komme tett innpå deres kultur – da er dette turen for deg!
1 reise 3 mai 2022
Vandretur Amalfikysten
Bli med å vandre på «Gudestien». Kast deg i Middelhavets bølger etter en dag på sjarmerende stier og trapper, pittoreske landsbyer, praktfull natur og piknik i det fri. Vi fyller selvsagt bordet med herligheter fra lokale produsenter. Mozzarella, oliven, tomater, prosciutto, og det nydelige napolitanske brødet. Ja, og vin selvsagt.
1 reise 15 april 2022
Portugal langs kysten
Portugal deler raust av sitt vakre landskap, sine karakteristiske klippeformasjoner, fantastiske laguner, idylliske små fiskelandsbyer og masser av gammel, interessant historie.
2 reiser neste tur 16 april 2022
Piemonte på egen hånd
Det er hit italienerne selv reiser når de skal nyte det gode liv – i vinens, matens og kjærlighetens paradis.
1 reise 29 juni 2022
La Rioja på egen hånd
Turen starter i Logroño, en liten by full av karakter, med et hyggelig historisk bysenter. Selve sykkelturen starter på den berømte Camino de Santiago, en gammel pilegrimsvei.
1 reise 5 juli 2022
Katalonia - Pyreneene til Costa Brava
Fra en sykkelfri start i Barcelona, går veien videre langs enkel rute; fra høye fjell ned til hav og strand. Gjennom variert landskap som skog, åkre, rismarker og sumpområder. Langs elven Ter med sine mange interessante arkitektoniske perler, gamle industrielle bosettinger, bruer, dammer, sluser og kanaler. Ripoll og San Joan de les Abadesses kjent for sine gamle romerske kloster. Girona og de jødiske kvartaler og historiske sentrum. De siste dagene nyter vi på kysten med flotte strender og lune, deilige viker. 
1 reise 12 juni 2022
- Alle temareiser samlet. Søk inspirasjon og bestill!
Systersajter
Top