Reiser med inhold

Fra 17 norske turoperatører som brenner før opplevelser

Populære temareiser med Helsereiser A/S

Alle temareiser samlet. Søk inspirasjon og bestill!.
Makarska
VÅRTUR til Makarska i Kroatia Vi nordmenn kjenner kanskje best til behandlingssenteret i Igalo i Montenegro ved Adriaterhavet. Makarska i Kroatia ligger langs den samme kysten, og har mange av de samme flotte kvalitetene. Den sjarmerende havnebyen ved foten av Biokovofjellet er sentrum for turismen i området, og har både hyggelige restauranter, butikker, koselige cafeer, og en fin strandpromenade. Byen har også en rik historie å by på. I ni år har vi arrangert reiser til Makarska, og til Biokovka Hotel. I tillegg til det flotte reisemålet, får du tipp topp fysikalsk behandling av profesjonelle terapeuter, for de som ønsker det.  Vi har eget vertskap som loser deg gjennom eventuelle språkbarrierer. Våre gjester er svært fornøyde, og mange vil tilbake. Reisen passer for alle - uavhengig om du ønsker å benytte det gode behandlings tilbudet eller ei.  For noen år tilbake arrangerte Spafo (Spondyloartrittforbundet Norge) aktivitets- og opplevelsestur til Makarska, og deres konklusjon var klar: " Vi vil definitivt tilbake for å nyte den kroatiske kulturen, gjestfriheten, vennligheten, den gode maten, og ikke minst den fysikalske behandlingen! " Vil du vite mer? Les den flotte reportasjen som stod på trykk i Bekhterever'n nr 4/2014. Bli med på vårturen, to uker, med avreise den 27.april 2024. Vi reiser med Norwegian fra Oslo (evt. med tilslutningsfly fra Stavanger, Bergen og Trondheim) til Split, og derfra er det omlag 6 mil langs Adriaterhavskysten til vakre Makarska. På utreisen spiser vi en hyggelig lunsj underveis. I våre priser er fly, transfer, opphold med halvpensjon og en utflukt inkludert. Tillegg for eventuellt tilslutningsfly. Velkommen til Makarska!
1 reise 27 april 2024
Vistamar Villajoyosa
Ved enden av den vakre strand promenaden i Villajoyosa kan du bo komfortabelt på Hotel Vistamar eller leilighetene La Punta og Punta Colores. Her bor du nesten helt nede ved havet i en hyggelig kystby med ekte spansk atmosfære. Gamlebyen er kjent for sine flotte og fargerike fasader. Historien sier at de ble farget slik for at fiskerne skulle kunne se hjem når de var på havet. Mange nordmenn kjenner Villajoyosa etter opphold på Solgården som ligger på oversiden av byen. Det er kort vei både til storbyen Alicante, til sjømannskirken og til den "norske" byen Albir. Her er flott og lang strandpromenade som passer ypperlig for deg som vil bevege deg uten for mange bakker. Vistamar var tidligere Trondheim kommunes behandlingshotell på Costa Blanca.  I 2021 gjenoppstod hotellet i ny og praktfull drakt med svært fornøyde gjester. Ikke så rart når det er nyoppussede og flotte dobbeltrom tilpasset funksjonshemmede, lekkert innendørs spa og oppvarmet treningsbasseng. Trygt og godt under ledelse av Pablo Sbertoli som mange kjenner fra Solgården der han var direktør i mange år. På hotellet snakker flere norsk og de HELFO-godkjente fysioterapeutene hjelper deg med papirer slik at du får refusjon for dine behandlinger. NB Fysioterapi må bestilles i god tid før avreise.  Vi gjør det så fleksibelt som mulig, slik at du kan reise når du vil, og bli så lenge du vil (minimum 2 uker). Prisene varierer så kontakt oss for et pristilbud. Vi kan tilby flyreise fra flere byer i Norge, eventuelt direkte eller med mellomlanding underveis. Vi finner hele tiden den beste løsning fra der hvor du bor. Vel ankommet flyplassen i Alicante, står buss eller bil og venter på deg, og frakter deg helt frem til hotellet. Legg reisen din til Villajoyosa! Her kan du nyte deilig sjøluft og varm sol, og her kan du promenere i fargerike gater eller på gyllen strand og ikke minst, her kan du virkelig hygge deg i en trivelig by med alt av servicetilbud rett utenfor døra! I samarbeid med REISEGØY - VI OVER 60 arrangerer vi en innholdsrik tur 6-20 april når solen står høyt over middelhavet. Les mer om turen her:  https://viover60.no/artikler/sol-samvaer-og-glede-i-villajoyosa/  
1 reise 6 april 2024
Puerto de Mogan, Gran Canaria
Bli med PÅ GRUPPETUR til Gran Canarias perle I Januar inviterer vi til hele fire ukers felles tur med lokale norske reiseledere til leilighets anlegget: Casa Don Johan, i Puerto de Mogan.  Når det er midt på vinteren hjemme i Norge, varmer sola fra sommerblå himmel i Puerto de Mogan - den nydelige lille byen sørvest på Gran Canaria. Her finner du fargerike blomster mot hvitkalkede vegger, trange gater og streder, koselig torg med kaféer og båthavn med både langveisfarende havseilere og lokale fiskebåter. I Puerto de Mogan bor vi på det norskeide leilighetsanlegget Casa don Johan. Senteret har basseng, et lite trimrom og praktiske leiligheter med to separate soverom.  Godt utstyrt kjøkken, bad med dusj og stue. Casa Don Johan ligger fredelig til, like ved Radisson hotellet, med kort gangavstand til butikker og restauranter. Til den nydelige sandstranden er det cirka 900 meter å spasere langs den bilfrie promenade-gaten.  Stranden er beskyttet av en molo, og sjøen er derfor ganske rolig. Langs strandpromenaden ligger det flere restauranter og barer, så det er aldri langt fra solsengen til nærmeste restaurnat / serveringsted.  Nederst på denne siden finner du vårt turprogram.
1 reise 13 januar 2024
- Alle temareiser samlet. Søk inspirasjon og bestill!
Systersajter
Top