Reiser med inhold

Fra 16 norske turoperatører som brenner før opplevelser

Populære temareiser med Feriespesialisten AS

Alle temareiser samlet. Søk inspirasjon og bestill!.
Costa Blanca - Albir - fra Trondheim
Kaktus Albir Hotel ble innviet i 2003 og ligger like foran Albir Pebble Beach i Alfaz del Pi, bare 8 km fra Benidorm, turisthovedstaden i Costa Blanca. Det er bare 10 meter fra stranda og inne i byen finnes en rekke butikker, restauranter og barer. Danseinstruktører er Erna Onsøien Tangvik og Grete Flenstad.  Kjartan, vår representant i Albir, har mange utflukter å velge i og dette informerer han om på informasjonsmøte og påmelding til utflukter gjøres til ham.  Frist for påmelding fortløpende og senest innen 1. juni 2022.
1 reise 20 september
Den spanske solkysten – Benalmadena - fra Bergen
Hotel Alay i Benalmadena ligger flott til med bare 50 meter fra stranden og foran Puerto Marina ved strandpromenaden i Benalmadena, så her er det kort vei for de som er glad i å bade eller bare ønsker å spasere langsmed promenaden. Hotellet er også rett i nærheten av de viktigste andalusiske hovedstedene. I restauranten har de et bredt utvalg av både spanske og internasjonale retter som skulle passe for de fleste. Hotellet har to praktfulle utendørsbassenger, stort uteområde, også med plen, solsenger som alltid er tilgjengelige uten å måtte bestille på forhånd.  Eller nyt de to badestampene med panoramautsikt. Her kan dere også få massasje. Det finnes mange utflukter å velge mellom, bl.a. Granada – Ronda – Gibraltar - Mijas og mange flere.   Danseleder: Grethe Sofie Henne. 15. oktober 2022 : Norwegian DY1750 avgang Bergen kl. 06:50 - ankomst Malaga kl. 10:50. 29. oktober 2022: Norwegian DY1751 avgang Malaga kl. 11:35 - ankomst Bergen kl. 15:25.
1 reise 15 oktober
Den spanske solkysten fra Østlandet
Foran Puerto Marina ved strandpromenaden i Benalmadena, og bare 50 meter fra stranden, finner vi Hotel Alay som ligger flott til. Her er det kort vei for de som er glad i å bade eller bare ønsker å spasere langsmed promenaden. Hotellet er også rett i nærheten av de viktigste andalusiske hovedstedene.  I restauranten har de et bredt utvalg av både spanske og internasjonale retter som skulle passe de fleste. Utenfor hotellet er det tre praktfulle utendørsbassenger, stort uteområde, også med plen, solsenger som alltid er tilgjengelige uten å måtte bestille på forhånd. Du kan også nyte de to badestampene med panoramautsikt. Her er det mulig å få massasje - pedikyr - manikyr og ansiktsbehandlinger.  Det finnes mange utflukter å velge mellom, bl.a. Granada – Ronda – Mijas og mange flere. Danseledere: Asta og Kåre Opheim 7. oktober 2022: Norwegian DY1804 med avgang fra Oslo/Gardermoen kl. 15:05 - ankomst Malaga kl. 19:10. 21. oktober 2022: Norwegian DY1801 med avgang fra Malaga kl. 11:30 - ankomst Oslo/Gardermoen kl. 15:30.
1 reise 7 oktober
Dansefestival i Kemer 2022
Bente Aasen og Ragnar Spiten inviterer nok en gang til danseferie med Seniordans i vakre Kemer i Tyrkia. Opplev dans, sol og deilig tyrkisk mat på festivalen som fyller hele byen med danseglade Skandinaver. På Viking Star Hotel & Spa samles både erfarne dansere og nybegynnere i alle aldre til dans i blant annet Seniordans, Salsa, Kizomba, Tango og Magedans. I den grønne og vakre havnebyen Kemer bor vi førsteklasses i hjertet av Kemer på Viking Star Hotel & Spa. Her nytes feriedagene fra tidlig til sent enten du vil oppleve Kemer, havet og den flotte naturen, eller koble av ved bassengkanten.  Bassengområdet er et naturlig samlingspunkt både på dag- og kveldstid. Om dagen er det solsenger og parasoller, barnebasseng og snack-servering. Om kvelden gjøres bassengområdet om til en stemningsfull arena for middag, mini-disco og underholdning. Ønsker du å fortsette dansen ut i de små morgentimer, finner du diskoteket i underetasjen. Hotellet har en hyggelig à la carte-restaurant som er verdt et besøk. Det finnes også et Spa der du kan koble av ved innendørsbassenget, nye tyrkisk bad i hamamet, ta bastu eller velge mellom et stort utvalg behandlinger for kropp og sjel (mot avgift). På hotellet er det og så en frisør, butikker, treningsrom, bordtennis, spillrom og biljard mot avgift. Turist- og byområde med lokal trafikk. Bygget i 2007. Totalt 196 rom beliggende i en og samme bygning. Hotellets musikk, underholdning og diskotek kan oppfattes som forstyrrende for enkelte rom. Nærliggende moské kan også oppfattes som forstyrrende. Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. À la carte-restauranten er åpen fra april til oktober. Håndkleservice. Spa-pakke kan reserveres på forhånd. Gratis WiFi i resepsjonsområdet. Nærmeste strand 600 m (steinstrand) Gratis badebuss under høysesong til sandstranden. Servering på stranden er ikke inkludert. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard.  Avstand til lokalt sentrum: Kemer 450 m.  Danseinstruktører: Bente Aasen og Ragnar Spiten
2 reiser neste tur 11 oktober
- Alle temareiser samlet. Søk inspirasjon og bestill!
Systersajter
Top