Reiser med inhold

Fra 17 norske turoperatører som brenner før opplevelser

Populære temareiser med Aller travel

Alle temareiser samlet. Søk inspirasjon og bestill!.
Langtidsferie Calpe
Liker du å være aktiv, gå turer, være sosial og møte andre mennesker som ønsker det samme? Da er Det Gode Liv langtidsferie Calpe stedet for deg! Dette er en favoritt blant gjester som reiser alene, da tillegget for å ha egen leilighet er lavt. Her bor du i leilighet med balkong rett ved havet, nær byen og med flotte turmuligheter og en flott strandpromenade rett utenfor døren. Calpes gamle bydel byr på fine og spesielle opplevelser, og mange gode restauranter. Nærområdet er relativt flatt, så det er også et mekka for syklister, i tillegg er det gode muligheter for å spille golf i området. "Fellesskapet er unikt på Calpe, her er det er rom for alle"  - forteller våre verter på Calpe.
25 reiser neste tur 10 oktober
Langtidsferie Club Marbella
Det Gode Liv Club Marbella passer deg som ønsker en aktiv og sosial hverdag i varmere strøk. Her har vi et eget stort fellesrom, hvor våre gjester kan møtes til sosiale aktiviteter daglig. Resortet passer godt for aktive, da det er en del trapper på anlegget og gode turmuligheter rett ved. Club Marbella ligger i et rolig og kupert boligområde i Calahonda, nær sjømannskirken. Det er kort gangavstand til minimarked og et utvalg restauranter. På Club Marbella bor du i romslige leiligheter med 2 soverom og 2 bad. Dette er vårt originale langtidsresort som vi startet med tilbake i sesongen 2014/15. "Siden leilighetene er store med 2 separate soverom, så delte vi to venninnene leilighet. Vi har kjent hverandre i 50 år og det fungerte utmerket"  – hilsen to glade damer fra Vestfold. Trykk her, og du kan lese en fin artikkel om Club Marbella vårt originale langtidsresort.
34 reiser neste tur 9 oktober
Langtidsferie Elviria
Er du eventyrlysten er Det Gode Liv langtidsferie i Elviria et godt utgangspunkt. Det flotte leilighetshotellet Ona Alanda ligger sentralt plassert mellom Marbella og Fuengirola. Elviria har gode bussforbindelser til byene rundt, hvor du kan oppleve flotte severdigheter, lange strender og store shoppingsentre.  Her er det bare å lene seg tilbake og nyte gode dager under palmene i hotellets frodige hager. Leilighetene har høy standard og bare 500 meter fra hotellet har du tilgang til en lang sandstrand som strekker seg kilometervis nordover og sørover, med en rekke koselige strandbarer og restauranter. Her skal det godt gjøres å ikke trives. "Dette er en av våre flotteste resort, både i forhold til beliggenhet og kvalitet på leilighetene!" - sier Jan fra Aller travel.  
29 reiser neste tur 9 oktober
Langtidsferie Benalmádena
Det Gode Liv Benalmadena passer perfekt for deg som ønsker god standard på leilighetene og som vil bo midt i et bymiljø, rett ved den fine strandpromenaden og nært byens mange restauranter og butikker.  Byen har både et flott havneområde, et typisk andalusisk byliv og nydelige parker – og ligger bare 15 minutter fra flyplassen. Leilighetene er moderne innredet og du kan velge om du vil ha leilighet med 1 eller 2 soverom. Leilighetene ligger rundt et hyggelig bassengområde. På resortet finner du spa, restaurant og det er underholdning på kveldene.  "Her er det mye å finne på. Parken rett bak resortet, gamlebyen og sommerfuglparken er absolutt verdt flere besøk" - sier tidligere turister i Benalmadena.
33 reiser neste tur 9 oktober
Langtidsferie Mallorca
Det Gode Liv Mallorca er destinasjonen for deg som ønsker en aktiv høst eller vinter. På Mallorca er det mange opplevelser i vente, rundt omkring på øya og i Palma by. På leilighetshotellet VistaSol kommer våre gjester tilbake år etter år, og samholdet på vårt resort er supert. Reiser du alene er det også lavt tillegg for å benytte leiligheten alene. Resortet ligger på en høyde i Torrenova, mellom Palma Nova og Magaluf, med kun fem minutters gangavstand til to flotte strender. De to småbyene har en rolig og fin atmosfære vinterstid, og her finnes et godt utvalg av butikker, restauranter og kaféer, samt god forbindelse til øyas hovedstad Palma de Mallorca. «Mange turmuligheter og utsiktspunkter, utrolige grotter, slettelandskap med vinranker og mandeltrær. Øya imponerte meg enormt» - sier vår tidligere gjest, Anne Grethe Hesselberg.
7 reiser neste tur 10 oktober
Langtidsferie Estepona
Det Gode Liv Estapona er vårt nyeste tilskudd i langtidsfamilien på den spanske solkysten.  Dette er et resort for ro og fred i frodige og vakre omgivelser, noen få skritt fra en fantastisk sandstrand med strandpromenade og med kort vei til den lille landsbyen Cancelada. Resortet har en utmerket beliggenhet midt mellom Estepona og Marbella, med kort vei til Puerto Banus. Her venter flotte hager og hvitkalkede småhus med blomster, sitrontrær, palmer og fontener - som en liten andalusisk by. Flere utendørs basseng hvorav ett oppvarmet, restaurant og bar, samt muligheter for både tennis, spa, innendørs basseng og sauna. Ønsker du å leie bil er det gratis parkering. På den flotte strandpromenaden kan man gå så langt man orker i begge retninger. Leilighetene har høy standard og er smakfullt innredet. Noen leiligheter går over to plan og du får enten egen patio eller tilgang til takterrasse. Har du spesielle ønsker, vennligst spesifiser ved bestilling under tilleggsopplysninger.  "Dette er en nydelig oase med kort vei til stranden. Estepona har en fantastisk gamleby som vi også gleder oss til å utforske"  - vårt førsteinntrykk av resortet nær Estepona.
15 reiser neste tur 9 november
Vakre Sicilia
En reise til Sicilia byr på det beste av Italia - en herlig blanding av oldtid, vulkaner, sjarmerende landsbyer, myke strender, dramatiske landskap og en matkultur som slår det meste. På denne reisen bor vi godt ved stranden i den trivelige småbyen Giardini Naxos, på østsiden av øya. Her kombinerer vi siciliansk hverdagsliv og late dager i solen med spennende utflukter og hyggelige måltider. Vi ønsker et behagelig tempo og fokuserer derfor på østkystens høydepunkter. En av Giardini Naxos fordeler er nærheten til Taormina, Sicilias mest kjente turistmål. Den fantastiske beliggenheten på en klippe høyt over Naxosbukta gjør Taormina helt unik, og her skal vi rusle i de sjarmerende brosteinsgatene, eventuelt besøke det antikk-greske amfiteateret og nyte en iskrem eller god lunsj. I Agrigento og Siracusa møter vi antikkens Hellas og besøker lokal vinprodusent på vei ned fra vulkanen Etna. Europas høyeste aktive vulkan våker over oss mens vi er her, og er en fantastisk opplevelse. Gled deg til en busstur langs kysten hvor ferden går langs vakre kyster med krystallklart vann.
1 reise 17 oktober
Tones Kreta
La vår dyktige og populære reiseleder Tone vise deg sine favoritter på vakre Kreta! Tone har selv bodd her og har en forkjærlighet for øya som hun kjenner så godt.  Visste du at Kreta er Europas første høykultur? Øyas historie strekker seg tusenvis av år tilbake i tid. Vi skal oppleve den minoiske kulturen, fantastisk natur, spise godt og smake gode viner.  Vi går på historisk grunn, opplever det minoiske palasset Knossos og det flotte arkeologiske museet i Heraklion. Har du lest Viktoria Hislops roman Øya? Vi besøker naturligvis øya Spinalonga som er fremmet til Unesco sin verdensarvliste sammen med de minoiske palassene. Det er svært spesielt å vandre rundt på Spinalonga og tenke på alle skjebnene som har bodd der. Vi besøker også vakre Rethymnon og klosteret Arkadi, vi bor og utforsker Chania, ofte kalt for Hellas vakreste by med de venetianske kvarterene. Tone tar godt vare på alle og viser gjerne sine kjente og kjære favoritter litt utenfor allfarvei.
1 reise 10 oktober
Langtidsferie Tenerife
Det Gode Liv Tenerife er stedet for deg som ønsker stabilt godt klima, høy standard på leiligheten og et aktivt opphold. Det finner fine turmuligheter både rett i nærheten av resorten og ellers rundt på øya og for deg som er glad i golf finnes det mange muligheter og i umiddelbar nærhet. Leilighetene har god standard og moderne interiør. Her kan du nyte roen og samtidig ha muligheten til å være både aktiv og sosial hvis du ønsker dette. «En varm takk for den flotte tiden sammen med dere og gruppen på Aller travels langtidsferie «Det Gode Liv». Perfekte verter som beriket oppholdet for oss alle med smittende godt humør, vennlighet og gode problemløsninger (hvis nødvendig). Det var spesielt betryggende for meg som reiste alene, med et nettverk å forholde seg til, og fint hvordan alle i gruppen var så inkluderende.  Alt klaffet mht. mine forventninger. Santa Barbara Golf and Ocean Club er et særdeles bra resort, både mht. proff service, moderne, fresh look og velutstyrte leiligheter.»  Gjest på Tenerife, februar 2023
5 reiser neste tur 18 november
Langtidsferie Mijas Pueblo
På Det Gode Liv Mijas Pueblo vil du oppleve en langtidsferie i en av de karakteristiske hvite landsbyene som Andalusia er berømt for. Vårt nye resort La Ermita ligger vakkert til i fjellsiden, i den sjarmerende landsbyen Mijas Pueblo. Her får du en helt spektakulær utsikt over Costa del Sol! De hvitkalkede husene, de brosteinsbelagte gatene og ikke minst de arabiske gårdhavene skaper en eventyrlig stemning. Hotellet ligger kun få minutters gange fra landsbyens smale gater, med sine tradisjonelle butikker, barer og tapasrestauranter. Stedet passer godt for den aktive, da man jo faktisk bor i fjellene med naturen rett utenfor døren. Området er kupert og det er gode turmuligheter og et eget stisystem i umiddelbar nærhet til resortet. Her kan du virkelig nyte stillheten og roen, samtidig som du er en kort busstur unna kysten og Fuengirola. På La Ermita bor du i romslige leiligheter, alle med 2 soverom og balkong med flott utsikt over Middelhavet.
2 reiser neste tur 12 februar 2024
Oldtidens Egypt
Bli med på en reise tilbake til Tutankhamons tid, oldtidens Egypt og pyramidenes begynnelse. Dette blir desidert en av årets mest opplevelsesrike turer. Vi skal se alle de kjente verdensskattene, bo ved Nilens elvebredd, samt få noen dager på de vakre strendene ved Rødehavet. Tenk deg å få se på nært hold de enorme pyramidene og Sfinksen i Giza, templene i Luxor og faraogravene i Kongenes dal. Sammen med reiseleder Tone Mjøberg, som tidligere har bodd i Egypt, får vi førsteklasses innføring i historien og kommer til steder litt utenfor allfarvei for å se helt spesielle oppdagelser.  På programmet står verdensmetropolen Kairo, byen som blir kalt «verdens mor», solrike Hurghada og historiske Luxor. Gled deg til å seile en kveld i solnedgangen på Nilen og se den vakre palmekledde elvebredden i stemningsfullt kveldslys. Vi er også så heldige å få besøke farao Hatshepshut sitt døds- tempel. og Howard Carter sitt tidligere hus og nå museum i Luxor. Han var den britiske arkeologen bak oppdagelsen av Tutankhamons nærmest intakte grav. Huset viser hans oppdagelser og interessante liv slik det var på 1920-tallet. Inkludert i denne reisen er foruten et storslagent program og reiseleder, at vi bor på 5-stjerners hotell, halvpensjon og tar innlands fly til Kairo. Ved Rødehavet har vi god tid til avslapning og til å fordøye de storslåtte inntrykkene ved havet og på hotellet. Vi reiser på den beste tiden av året når det er garantert blå himmel og varmt i vannet.  
1 reise 22 november
Singeltur - Lisboa
Bli med på singeltur til en av Europas mest stemningsfulle byer, hvor vi blir godt kjent med byens indre sjarme og kultur sammen vår lokalkjent reiseleder. Dette er en singelreise hvor det ikke koster ekstra tillegg for enkeltrom, og vi samles over flere måltider og utflukter. Gled deg til å oppleve Lisboa - en liten storby med de karakteristiske gule trikkene og de svart/hvite mosaikk fortauene. Byen har en lang historie og spennende arkitektur å by på. Vi skal være med på en typisk portugisisk tradisjon, Fado - en musikksjanger med gitar og solosang, vi lover skikkelig stemning, og en spesiell opplevelse. Dessuten blir det å prøve søte kaker, møte lokale tradisjoner og komme under huden på den portugisiske kulturen. Om du liker Portugisisk vin, er det mulighet å bli med på en utflukt ut av byen til vindistriktet.  Vi bor på flott 4-stjerners hotell sentralt i Lisboa. Kort vei til butikker og sjarmerende fortausrestauranter. Vår portugisiske reiseleder er lokalguide og snakker flytende norsk – Diogo kjenner byen godt og viser oss sine favoritter. Du kommer garantert til å elske Lisboa etterpå! 
2 reiser neste tur 23 oktober
Rovinj - Den kroatiske perlen
Bli med til vakre Kroatia og historiske Rovinj! Her skal vi nyte Adriaterhavets krystallklare vann, istrisk gjestfrihet og deilig, lokal mat og vin fra områdets vingårder. Vi bor godt på øya St. Andrea, en liten båttur fra Rovinj. Middelalderbyen Rovinj er en liten, fascinerende by med smale brosteinsbelagte gater og hus i venetiansk arkitektur. Her kan du gå i fred for biler, nyte utsikten, arkitekturen og sjarmerende, lokale restauranter. Med den lange historien og frodig, vakker natur er Rovinj et godt utgangspunkt for spennende og interessante utflukter.  Vår dyktige reiseleder Synnøve Langfeldt tar godt vare på hver og en. Hun tilbringer flere måneder av året her sammen med våre gjester, og hun vil tilpasse oppholdet til dine interesser og behov.  På vårt flotte hotell har du både frokost og middag inkludert. To utflukter er også inkludert, men det gis mulighet for flere. Slik oppsummerte en av våre gjester reisen: «Fantastiske omgivelser på en øy uten biler og støy. Fint hotell og nydelig utsikt fra rommet. Det var herlig med den rene sjøen. Jeg drømmer meg tilbake til restauranten på den lille naboøya, den var super.»  
5 reiser neste tur 4 oktober
Jordan med Tone
Reiseleder Tone Mjøberg har sterke bånd til Jordan og lang erfaring med denne flotte destinasjonen;  "Bli med meg på en fantastisk rundtur for å oppleve eksotiske Jordan. På denne omfattende rundreisen opplever vi alt det flotte landet kan tilby fra natur til kultur. La deg forføre av den mystiske historien og de spennende kulturskattene, historie og bibelhistorie går hånd i hånd. Høyt opp og langt ned - reisen tar oss fra femtenhundre meter over havet til mer enn firehundre meter under havet "    Vi besøker hele tre steder på UNESCOs verdensarvliste: Bethany hvor Johannes Døperen virket og Jesus ble døpt, klippebyen Petra som er kåret til et av verdens syv nye underverk, og verdens vakreste ørken Wadi Rum.   Vi bor på flotte hotell og reiser på den beste tiden av året.   Dette blir en tur du sent vil glemme!  Norske Tone Mjøberg er svært interessert i historie og kultur, og er en meget erfaren reiseleder som har reist verden rundt. Midtøsten og regionens historie er hennes favorittfelt, Tone har besøkt Jordan mange ganger og reist med utallige grupper gjennom årene.   
2 reiser neste tur 30 oktober
Marokkos kongebyer
Dette blir en flott introduksjon til den rike historien og mangfoldige kulturen i Marokko, med de spektakulære, ikoniske kongebyene Rabat, Fes, Meknes og Marrakesh. Sammen med oss på turen har vi vår lokalkjente norske reiseleder Anne Marthe Barfod. Marokko har fire gamle kongebyer, og vi skal besøke dem alle. Sultaner med deres harem og konger har gjennom århundrer hersket og bygget byene som nå huser flotte palasser, moskeer og vakre mosaikker. Flere av dem er på UNESCOs verdensarvliste. Vi skal oppleve byenes mylder av mystikk, farger og herlige lukter. I de såkalte medina bydelene snirkler gatene seg i labyrintformer, og i soukene, altså basarene eller markedene, blir vi underholdt av teppehandlere, skreddere og håndverkere som gjør at vi føler vi har kommet til en annen tidsepoke. Her finnes de mest fantastiske stoffer, håndknyttede berber-tepper, smijernslamper i alle former, sko og keramikk. På vår rundreise til kongebyene, stopper vi også i den romerske ruinbyen Volubilis, hvor vi blir kjent med det gamle imperiets historie.  Denne reisen blir variert og spennende med fantastiske møter med de orientalske tradisjonene, mystikken og ikoniske arkitekturen.   «Anne Marthe er en unik reiseleder som øste av sin kunnskap om landets historie, politikk, økonomi og de forskjellige folkegruppene og hvordan de lever. Det var en stor trygghet og berikelse at hun kan språket, mye detaljkunnskap som vi ellers ikke hadde fått. Utrolig dyktig!»  Gjest til Marokko mars 2023
1 reise 25 november
Romantiske Gardasjøen
En storslått reise til et av Europas mest naturskjønne områder - Gardasjøen. Mot syd strekker vinmarker og olivenlunder seg ut til sjøen og mot nord reiser høye fjell seg som om man var i de norske fjordene, bare ispedd palmer, vakre blomster og hyggelige middelalderbyer. Den perfekte rammen er dannet for en uke med store opplevelser. Vi besøker de romantiske byene Casanovas Venezia og Romeo & Julies Verona, som med sine utallige severdigheter tilfredsstiller selv den mest kravstore reisende. På vår tur Gardasjøen rundt skal vi se noen av de vakre byene i området. Vi skal også oppleve et av de mest imponerende og majestetiske fjellområdene Dolomittene. Vi bor sentralt i den hyggelige og sjarmerende lille byen Garda. ** Aller travel har også vandreturer i dette naturskjønne landskapet. Dersom det kan friste med en litt mer aktiv tur, ta en titt her:  Vandringer Gardasjøen  
2 reiser neste tur 30 september
Villajoyosa
Gamlebyen i Villajoyosa gir deg bokstavelig talt en fargesterk opplevelse der husene i all sin praktfulle skjevhet lener seg kjærlig mot hverandre. Villajoyosa er en av de fineste og best bevarte byene på Costa Blanca-kysten av Spania, og vi skal bo rett ved strandpromenaden. En hel uke nyter vi klimaet og området i den sjarmerende Kardemomme by-lignende byen. Vi rusler i butikker og på strandpromenaden, et par utflukter har vi inkludert, og vi møtes til middag på hotellet på kveldene. Vår skandinavisktalende reiseleder er med under oppholdet, og tar dere med på både byvandring i Villajoyosa, utflukt til Guadalest, samt omvisning hos en lokal vinprodusent. Her får vi selvsagt smaksprøver på vinen og litt å spise. Utover dette vil det være mulighet for en ekstra utflukt til Valencia, som er den største byen på kunst og kultur på denne kysten av Spania. 
3 reiser neste tur 19 oktober
Levadavandring på Madeira
Madeira er turgåernes Mekka, og den aller beste måten å bli kjent med øyas vakre og ville natur er å vandre langs levadaene. På denne reisen er det duket for flotte turer i vakkert landskap, på øya med sommer og blomstring året rundt. Vi bor sentralt i Funchal og det blir god tid til å nyte den vakre øya. Reiseleder samler gruppen og legger opp til felles måltider og ekstra aktiviteter når det ikke er program. Levadaene er Madeiras gamle vanningskanaler og de første ble bygget på 1400-tallet for å frakte vann fra den regnvåte nordsiden til den solrike siden i sør. Langs levadaene ble det anlagt stier for at de skulle kunne vedlikeholdes og disse stiene er i dag populære turveier. Det finnes nå rundt 200 levadaer som tilsammen utgjør mer enn 1500 kilometer. Mange går gjennom vakker natur i områder det ikke hadde vært mulig å komme til ellers. Naturen er dramatisk og storslagen, så man bør ikke ha høydeskrekk. Fotturene er lagt opp slik at man med normalt god helse, kondisjon og gode vandresko skal klare seg bra. Denne turen ligger på nivå 2 på vår skala. Les mer om våre nivåer  her. Reiser du alene? Vi har også singelavganger, les mer her.
2 reiser neste tur 16 januar 2024
Frodige Madeira
Madeira er den blomsterrike og gjestfrie øya i Atlanterhavet du kan reise til hele året på grunn av det milde og behagelige klimaet.  Her kan du vandre i tropisk grønne skoger og bade i oppvarmede basseng, samt nyte fantastiske utsikter. Det finnes et hundretalls blomsterarter, urter, eukalyptustrær, vingårder og fruktåkre, og selv om blomstringen varierer etter årstid vil du alltid kunne nyte den frodige floraen. I tillegg har du Madeiras unike urskog som er på UNESCOs bevaringsliste, det 2.150 km lange nettet av vanningskanaler (levadas), som sørger for vann til gårdene, og den ville kysten med bratte klippevegger hvor skjønnhetsopplevelsen er nærmest total! På bakgrunn av sin skjønnhet og sitt varierte landskap, har denne skogen tidligere blitt kåret til én av de 7 naturlige underverker i Portugal. Øyas velkjente gjestfrihet har hundreårige tradisjoner, og service har blitt et av Madeiras varemerker. Livet i hovedstaden Funchal, og likeså i de små byene, er som solskinn for sjelen. Stress har ennå ikke funnet veien hit, så her tar man seg tid til å prate med hverandre - både om livets vesentligheter, om alt og om ingenting. Det er inkludert tre hovedmåltider hver dag med fri bar, rom med balkong og tre utflukter. Med unntak av lunsjen på heldagsutflukten til nordkysten inntas alle de inkluderte måltidene på hotellet. Utfluktene tar deg nesten øya rundt, og du velger selv hvilke du vil være med på. I tillegg til de tre som er inkludert, kan du også bestille ekstra utflukter av vår reiseleder - eller utforske på egen hånd (se program). Sydkysten har det beste klimaet, og det er nettopp her vi bor, på et 4-stjerners nyrenovert all inclusive hotell, sentralt beliggende ved Funchals havpromenade. Velkommen til Madeira!
4 reiser neste tur 5 desember
Seniortrening på Gran Canaria
Har du lyst til å komme i bedre form? Eller kanskje er du allerede godt i gang, men trenger nye utfordringer? Bli med oss på en aktiv og morsom treningsuke til Puerto Mogan! Vi som reiser med deg er et team med mange års erfaring innen fysioterapi, idrettsmedisin, kosthold, seniortrening og senior treningsreiser. Vi har energien og kunnskapen til å hjelpe deg med å forbedre styrke, kondisjon, balanse og bevegelighet. Treningen er lagt opp til å passe alle, uansett nivå og utfordringer. Har du problemer med helsen bør ikke dette stoppe deg fra å bli med. Treningen er svært variert og foregår utendørs på forskjellige underlag. Om kveldene møtes vi til refleksjon, foredrag og teori om trening, kosthold og helse, samt litt skjemt og moro. På turen vil det også være med lege. Det blir individuelle samtaler og veiledning for de som ønsker det. Dette blir en herlig, sosial og aktiv uke, hvor vi skal komme hjem med overskudd, nye vennskap og mer motivasjon til å fortsette den gode treningen. 
2 reiser neste tur 15 november
Egypt og Nilencruise
Bli med vår dyktige reiseleder Tone og la henne vise deg sitt eventyrlige Egypt! Her opplever vi historie og kultur i verdensklasse og vi fordøyer inntrykk på flotte hoteller og om bord på et av Nilens beste skip. Vår ferd starter i Luxor med en ukes flott elvecruise på Nilen. Vi fortsetter til Kairo og besøker de fantastiske pyramidene i Giza, Sfinxen og det Egyptiske museet med noen av verdens mest kjente kulturskatter så vel som Tutankhamons gullskatter. Det blir også muligheter til å besøke oldtidens hovedstad Alexandria med sitt berømte bibliotek og det verdenskjente Abu Simbel som ble flyttet i en storstilt operasjon på 1960-tallet. Abu Simbel er noe av det mest unike vi finner i Egypt og helt ulikt alt annet vi opplever. Opplevelsene står i kø; vi besøker de fantastiske faraogravene i Kongenes Dal, det kjente tempelområdet Karnak og Luxor-tempelet, opplever vakker natur, rikt fugleliv og nyter god mat og godt drikke ombord.  Reiseleder Tone Mjøberg har bodd mange år i Egypt og er lokalkjent. Her viser hun deg sine favoritter i landet hun er så glad i. "Luxortempelet i mørket var magisk, båtturen i Aswan var flott, besøket i den Nubiske landsbyen en opplevelse og cruiset på Nilen helt uforglemmelig. Alt i alt en fantastisk eventyrreise for de som er interessert i historie og kultur. Reiseleder, Tone, er meget profesjonell og kunnskapsrik." Gjest fra reise mars 2022 Denne reisen får 9,6 av 10 poeng fra våre gjester!
2 reiser neste tur 18 januar 2024
Singeltur - Levadavandring Madeira
Madeira er turgåernes Mekka, og den aller beste måten å bli kjent med øyas vakre og ville natur på er å vandre langs levadaene. På denne turen er det duket for flotte turer i vakkert landskap med sommer og blomstring året rundt. Vi bor godt i utkanten av Funchal og det blir god tid til å nyte den vakre øya. Vår populære reiseleder samler gruppen og legger opp til felles måltider og ekstra aktiviteter   når det ikke er program. Levadaene er Madeiras gamle vanningskanaler og de første ble bygget på 1400-tallet for å frakte vann fra den regnvåte nordsiden til den solrike siden i sør. Langs levadaene ble det anlagt stier for at de skulle kunne vedlikeholdes, og disse stiene er i dag populære turveier. Det finnes nå rundt 200 levadaer som tilsammen utgjør mer enn 1500 kilometer. Mange går gjennom vakker natur i områder det ikke hadde vært mulig å komme til ellers.  Fotturene er lagt opp slik at man med normalt god helse, kondisjon og gode vandresko skal klare seg bra. Naturen er dog dramatisk, så man bør ikke ha høydeskrekk!   Her reiser du med en liten, eksklusiv gruppe på maks 25 personer! Denne turen ligger på nivå 2 på vår skala. Les mer om våre nivåer  her.
2 reiser neste tur 12 desember
En reise for o-løpere til EOC-Veneto, Italia.
I samarbeid med PWT Italy har vi gleden av å invitere deg til vakre Gardasjøen og Veneto hvor EOC og World Cup Final i orientering arrangeres.  I tilknytning til disse løpene arrangesres også 5 dagers publikumsløp "EOC-tour" med konkurranser i områdene ved Garda Riviera, Monte Baldo, Valpolicella/Bosco Chiesanuova.  I tillegg arrangeres 3 ekstra løp. Vi har tilbud om overnatting på hotellet eller i flotte leiligheter. Du kan bo på Hotel Bella Italia eller i bungalow Oleandro, Bella Italia, sammen med løperne som deltar på EOC. Denne gangen har vi også direkte fly til/fra Bergen.
2 reiser neste tur 1 oktober
Magiske Marokko
Sammen med vår norske, velroste reiseleder, skal vi på en fantastisk rundreise i Marokko, på den nordvestlige kyst av Afrika. Med en tusen og en natt fornemmelse skal vi få lov å handle hos de beste teppehandlere, drikke te med lokale berbere, oppleve fargerike markeder og høre de mystiske historiene rundt sultaner og konger. Reiseruten går fra yrende Marrakesh, via ørkenlandskapet ved Atlasfjellene og den rolige oasen - kystbyen Essaouira. Vi starter i Marrakesh. Her skal vi til den gamle bydelen som er et tilsynelatende virvar av labyrintformete gater. I soukene, altså basarene eller markedene, blir vi underholdt av teppehandlere, skreddere og håndverkere som gjør at vi føler vi har kommet til en annen tidsepoke. Her kan du handle fantastiske stoffer, håndknyttede berber-tepper, orientalske smijernslamper, sko og keramikk. Vi drar videre gjennom Sahara-ørkenen ved Atlasfjellene hvor vi blant annet møter og lærer om beduinene. Vi avslutter i byen Essaouira som også står på UNESCOs verdensarvliste. Sammenlignet med storbylivet i Marrakesh, er Essaouira en fredelig og fin fiskerlandsby. Her nyter vi vakre strender og den hyggelige atmosfæren og maten.   
1 reise 24 februar 2024
Thailand - smilets hjemland
Dette er en favoritt blant mange nordmenn – Thailand. På denne turen får du i tillegg til sol, strand og avslapning, en rundreise i fantastisk kultur, smaksrik mat og fargerik historie. Vi starter med et par dager i storbyen Bangkok, før vi drar litt nordover for fantastiske kultur- og matopplevelser, og til slutt tilbringer noen late dager med strand og sol i sør. Dette blir en flott rundreise når været er som best i «smilets land».  Vi blir fort kjent med Bangkoks yrende liv. Det er stort og kan virke uoversiktlig, men det er en slags orden og sjarme i alt kaoset – vår reiseleder viser vei gjennom markeder og palasser.  Kontrastene blir likevel store når vi kommer oss litt nordover til byen Ayutthaya, som en gang var en mektig hovedstad i Siamriket og nå et UNESCOs verdensarvsted. Vi skal besøke ruiner av gamle templer, stupaer og palasser, og lære om byens fascinerende historie og kultur. Vi skal også til broen over elven Kwai som ble kjent etter den engelske krigsdramafilmen med samme navn fra 1957. Du behøver selvfølgelig ikke ha sett filmen, vi skal få høre om bombingen av broen og de brutale forholdene som fangene opplevde under byggingen av den japanske jernbanen som skulle gå i forbindelse mellom Singapore og Burma. Langs hele veien ser vi livet på landsbygda i Thailand med store risplantasjer og tropisk skog. De siste dagene skal vi sørover til de ikoniske strendene og kalksteintoppene i Krabi-provinsen. Her fordøyer vi alle inntrykk og bare nyter solen og varmen. Thailand er kjent for sin gjestfrihet, rimelige priser og smakfulle retter. Gled deg til alt dette og mer til – velkommen til smilets hjemland!
1 reise 26 januar 2024
Julemarkedscruise langs Donau
Julemarkedscruise er blitt en fantastisk opplevelsesrik tradisjon, fordi en mer stemningsfull førjulstid skal du lete lenge etter! Vårt femdagers elvecruise langs Donau tar deg med til tre land og tre ulike hovedsteder, hvor du finner Europas flotteste og mest anerkjente julemarkeder. Om bord på våre utvalgte elvecruisebåter får du underholdning og topp forpleining.   Vi har med omhu valgt ut to ulike skip som skal ta oss med på rundturen. Begge skip har tre dekk, god standard, flink besetning og helpensjon med god mat om bord. Vi skal seile på elven Donau, med avgang og ankomst i historiske Wien i Østerrike. Turen går via spektakulære Budapest i Ungarn og kroningsbyen Bratislava i Slovakia.  Våre reiseledere Tone Mjøberg og Marie Svanstrøm, har hver sin avgang og båt dette året. Begge er meget godt kjent langs ruten og tar oss med på utfluktene. Sammen skal vi oppleve de tre byene, alle med ulike markeder med hver sin sjarm og særpreg - fra de største og mest kjente i Wien til mer lokale og sjarmerende i Bratislava.  Gled deg til å få den første lukten av julegløgg og bakst, oppleve de lokale håndverkstradisjoner, og det blir selvfølgelig anledning til å gjøre noen gode julegaveinnkjøp. Vel tilbake på ettermiddagene til en julepyntet båt, skal vi bare lene oss tilbake, og nyte god mat sammen med resten av vårt hyggelige reisefølge.  Julemarkedscruiset for magisk julestemning og Europas vakreste julemarkeder!
2 reiser neste tur 1 desember
8 dager Sicilia
I samarbeid med PWT Italy og Jørgen Mårtensson inviterer Aller Travel til 5 orienteringsløp på vakre Sicilia  «5 days DOMINA Sicily».  Det er mulig å forlenge EOC-tour og inkludere Sicilia, eller bare delta i o-løpene på Sicilia.  Vi skal bo på Domina Zagarella,  som også er «event center» under arrangementet.  Har kan du nyte Italiensk gjestfrihet , kultur og kose deg med lokael italiense mattradisjoner.  Flyreisen til og fra Sicilia må du ordne selv
1 reise 8 oktober
Langtidsferie Algarve
Lagos er perfekt for deg som ønsker nærhet til nydelig strand og en kort spasertur inn til et hyggelig historisk sentrum med butikker og restauranter. Velkommen til vårt nyeste tilskudd i vår langtidsfamilie på Algarvekysten. Lagos ligger ca. 60 minutter fra flyplassen i Faro, og er et perfekt utgangspunkt for å komme seg til kystens mange andre småbyer og opplevelser. Algarvekysten er en av Europas vakreste kystlinjer, her er gylne sandstrender flankert av høye, dramatiske klipper og koselige idylliske havnebyer. Langs kysten og ikke langt fra hotellet har du mange vakre turmuligheter. På leilighetshotellet bor du i rolige omgivelser i en leilighet med enten balkong eller terrasse. En kort spasertur unna hotellet finner sandstranden Praia Dona Ana og går du litt til kommer du til sentrum av den hyggelige og pulserende byen Lagos hvor du finner du hyggelige småbutikker, en rekke restauranter og barer som serveres alt fra tradisjonell portugisisk mat til internasjonale retter.  Det er trivelig å sette seg ned på en av de mange uterestaurantene i gamlebyen for å se på folkelivet og kose seg med noe godt i glasset og en liten matbit. 
4 reiser neste tur 10 oktober
Julemarked i Lübeck
Vi fortsetter suksessen fra tidligere år. Bli med på et førjulseventyr til hansabyen Lübeck! Her finner vi et av Europas mest kjente og tradisjonsrike julemarkeder – et av førjulstidens høydepunkter i hansabyen. Lübeck pyntes fra topp til tå med lys og fakler, handelsmenn i tidsriktige kostymer tilbyr sine produkter og duften av ristede kastanjer og gløgg ligger som et teppe i den klare vinterluften. Byen står på UNESCOs verdensarvliste og er en av de best bevarte hansabyene. Vi seiler med Color Line til Kiel og tar buss videre til Lübeck. Her bor vi på et godt og sentralt hotell og har god tid til å hygge oss på markedet. På veien hjem blir det julebord på skipet. Vår dyktige og lokalkjente reiseleder Elbjørg Haugsdal tar godt vare på alle og enhver!
1 reise 2 desember
Langtidsferie Thailand
Det Gode Liv Thailand er stedet for deg som ønsker en litt annerledes langtidsferie hvor du møter lokalbefolkningen og kan utfordre deg selv med nye opplevelser og smaker. På Resortet vårt i Sam Roi Yot, får du rolige dager og god tid til å ligge under palmene rundt bassenget med en god bok.  På vårt hyggelige resort, The Beach Village, bor vi i flotte og moderne leiligheter, alle på bakkeplan og med alle fasiliteter. Nærmeste sandstrand ligger en kort gåtur unna. Stranden er langgrunn med gyllenmyk sand og deilig badetemperaturer året rundt.  "Trygg og rolig resort med verdens hyggeligste betjening. Det vi likte best var maten og det å nyte livet ved bassengkanten" - hilsen noen av våre gjester i 2019.
3 reiser neste tur 9 januar 2024
Singeltur - Wien
Wien er en av Europas mest stemningsfulle byer, og ikke minst når julemarkedene begynner å sette form. Vi reiser for å få med oss de kulturelle scenene, samt for å se de første julelysene tent. I Wien skal vi oppleve alt som byen er kjent for - slott, musikk og julestemning! Sammen med vår lokalkjente norsktalende reiseleder og guide Andrea, skal vi ta bena fatt og bruke lokal transport for å komme oss rundt. Det er absolutt den beste måten å få med seg de viktigste kulturskattene denne byen har å tilby. Vi skal selvfølgelig besøke Schönbrunn-palasset, den tidligere residensen til Habsburg-herskerne. Palasset har 1441 rom med en enorm tilhørende hage, en stor opplevelse å se. Wien har ellers en interessant byplan og historie. Byen har en indre middelaldersk kjerne som inntil midten av 1800-tallet var omgitt av festningsverk. Vi får med oss det meste av kjente bygg på vår rute. Så skal vi sette oss ned, nyte og høre klassisk musikk i verdensklasse! Wien er viden kjent for sine konserter og komponister, så vi skal overvære en Mozart- og Strauss-konsert i konserthuset. Vi er så heldige at turen går ved åpningen av noen av julemarkedene. Vi er her tidlig på sesongen, men skal få oppleve litt av den magiske stemningen. Lys, boder, mat og hygge. Gled deg til å tusle rundt, høre musikken, kanskje kjøpe inn noen julegaver og smake den første julegløggen. Vi bor godt og sentralt på denne reisen, og vi skal hygge oss over felles måltider. Her koster det ikke ekstra for enkeltrom, og vi får flotte opplevelser sammen i Østerrike. Maks antall reisende er 25 personer på turen – så her gjelder det å melde seg på i tide!
1 reise 12 november
Langtidsferie Torremolinos
Velkommen til vårt nyeste tilskudd i langtidsfamilien på solkysten! Vårt resort i Torremolinos er stedet for deg som ønsker å bo et steinkast fra en fantastisk sandstrand og i kort avstand til det populære havneområdet i Benalmadena. Her tilbys et stort fellesskap med masse aktivitet, området er flatt og det er flotte turmuligheter langs strandpromenaden. Hotellet er omgitt av hager og grøntområder og ligger rett ut mot den flotte sandstranden. Alle leilighetene har balkong og rundt det store, deilige utebassenget kan du nyte fine solrike dager. Her ligger alt til rette for en innholdsrik og hyggelig langtidsferie.
4 reiser neste tur 18 januar 2024
Konsert med Andre Rieu i Wien
Bli med til Wien når den berømte nederlandske fiolinisten og dirigenten Andre Rieu, kjent som «King of Waltz», spiller konsert med sitt Johann Strauss-orkester. Og hvor passer det bedre å høre «valse-kongen», enn nettopp i Johann Strauss sin hjemby Wien. Kanskje er Wien Europas kulturhovedstad som bl.a har gitt navn til «wienerklassisismen», som betegner de tre mest berømte komponistene Joseph Haydn, Wolfgang Amadeus Mozart og Ludwig van Beethoven, samt andre som bodde i Wien i samme periode. Musikk og kultur setter sitt tydelige preg på den gamle «Habsburgske hovedstad». Som kulturby har Wien stor internasjonal betydning, og mange prominente musikere og komponister kommer da også fra denne byen. Musikalske spesialiteter fra Wien inkluderer Wienervalsen, Wiener Sängerknaben samt store begivenheter som Nyttårskonserten og Operaballet. Wiener Staatsoper og Volksoper er sentrale scener for henholdsvis opera- og operetteforestillinger.  Men man må ikke glemme Wiener Musikverein og Wiener Konzerthaus. Mange av disse stedene vil vi kunne se i løpet av en innholdsrik bysightseeing i Wien.
1 reise 8 november
Jul i Calpe - Det Gode Liv
Vårt juleopphold i Calpe passer for deg som ønsker å reise til mildere strøk over julen. Her bor vi nær en by og nyter hyggelige og sosiale dager sammen med andre. Hotellet pyntes staselig til høytiden og vi samles for feiring og hyggelig festmiddag på julaften. Resortet har en flott beliggenhet ved havet, og rett utenfor finner du en nydelig strandpromenade. Leilighetene har balkonger og er et av våre mest populære langtidsresort mye pågrunn av beliggenhet og det sosiale fellesskapet.  Byen Calpe som ligger ca. 15 minutters gange fra hotellet er en moderne by med mange tilbud, og den har også en sjarmerende gammel bydel. For de som ønsker å holde seg aktive, er det flotte turmuligheter i nærmiljøet, både for den som vil oppover i Calpe-klippen, men også for de som trives bedre med flatt terreng. Calpe er et mekka for syklister, og det er også muligheter for golf. Hos oss på Det Gode Liv langtidsferie får du aktiviteter, innholdsrike og meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt og få nye venner. Våre norske, voksne verter er limet i vårt unike langtidsferiekonsept. De er der for deg og arrangerer aktiviteter og utflukter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske. Med varierte ukeprogram har du valgmuligheter og frihet til å velge hva du ønsker å være med på. Vertene gjør det de kan for at vi skal få gode opplevelser sammen. For oss er det aller viktigste at du har det hyggelig og trives.
1 reise 13 desember
Fottur Sorrento
Få områder i Europa har så flott natur som Sorrento-halvøya. Olivenlunder, vinstokker og velduftende krydderurter blir våre faste følgesvenner under våre vandringer, for ikke å glemme den fantastiske utsikten over både Sorrento, Amalfikysten og Positano, men også helt til Capri, Napoli og Vesuv. Vi skal vandre på vakre Sorrento-halvøya og ta båttur i Napolibukta for å besøke øya Capri. Vi skal oppleve Pompeii og Vesuv og kose oss med god mat der selve pizzaen ble til. Vi skal også kose oss med deilig italiensk mat. Hotellets kokk inviterer oss til å se en demonstrasjon i å lage hjemmelaget gnocchi, den italienske måten å servere poteter på. Vandringene er tilrettelagt slik at alle som er vant til å gå turer kan være med. For å få den beste utsikten skal vi opp på noen høyder, så det vil bli noen opp- og nedstigninger, men på de fleste turene vil terrenget være overkommelig kupert. Under alle våre vandringer har vi i tillegg til vår skandinavisktalende reiseleder også selskap av en lokal autorisert naturguide. Han/hun vil berike oss ytterligere med informasjon om området og dets natur og flora. Denne turen ligger på nivå 3 på vår skala. Les mer om våre nivåer  her.
3 reiser neste tur 5 oktober
Sykkelturer i Umbria
Fra sykkelsetet får du den beste utsikten over Italias duvende landskap og vinranker. Vi sykler på landeveier, gjennom middelalderbyer, forbi slott og klostre. Det blir lengre distanser, men terrenget er forholdsvis flatt og vi holder et behagelig tempo. Dessuten legger vi opp til flere stopp langs veien for å smake på områdets velkjente oliven, vin og mat.   Vi har valgt at bo på et herlig historisk hotell i den lille byen Trevi, i hjertet av Umbria. Byens historie daterer seg langt tilbake, fra før romerne kom hit, men de viktigste historiske severdigheter er fra middelalderen. I sjarmerende Trevi finnes et bredt utvalg av lokale vinbarer, restauranter, og også en del butikker. Umbria er en av Italias mindre kjente regioner, men med sin beliggenhet rett sør for Toscana har den fått mange tilnavn som f.eks «Italias grønne hjerte» og «Toscanas lillebror». Det førstnevnte er beskrivende, da regionen byr på vakre grønne landskaper. Det sistnevnte er litt misvisende, da Umbria riktignok på mange måter minner om Toscana, men det også har sin helt egen sjel og sine egne tradisjoner. Området har en lang historie, og Umbria byr på et enkelt, landlig og særdeles velsmakende kjøkken. Gled deg til å ta del i et lite lokalt matlagingskurs for å lære litt italienske mattradisjoner.  På vår reise legger vi hovedvekten på de naturskjønne omgivelsene, som vi opplever på nært hold under våre 5 sykkeldager. Du må være i normal god form og kunne sykle lengre distanser. Sykler og hjelmer leier vi i Umbria. I tillegg til å sykle, blir det herlige mat-opplevelser med områdets råvarer på både eget matlagingskurs og våre hyggelige middager på hotellet.
1 reise 1 oktober
Vandringer Gardasjøen
Bli med på en aktiv uke, krydret med masse god mat og vin, i fantastiske omgivelser! Gardasjøen har gjennom mange år vært et yndet feriested for hele Europa. Dette med god grunn! Med sin sentrale beliggenhet er det lett å komme hit, og vel fremme møtes man av et mildt middelhavsklima som er unikt for beliggenheten ved Alpenes sydlige fot. Ved den ene enden av sjøen er det fantastisk frodig med mengder av frukt, oliven og vin. Den andre enden er mer dramatisk med fjell som på mange måter minner om en norsk fjord med omliggende fjell. I denne enden er det i tillegg et hav av fargerike og velduftende blomster og trær, og mange gamle og romantiske middelalderbyer. Utover den skjønne naturen byr Gardasjøen også på en flere tusen år gammel historie, og ikke minst gastronomiske opplevelser i særklasse. Under våre daglige vandringer ser vi vidunderlige utsikter over sjø og fjell, gamle vannmøller og det hele krydres med gode lunsjer og vinsmaking. Vi bor sentralt og sjarmerende i sentrum av Garda, som er en av områdets hyggeligste byer. Vi skal også ta båttur og taubane, og kort sagt oppleve mye på disse syv dagene! "En fantastik reiseleder som var påkobla fra start til slutt! Kunnskapsrik, behagelig, så alle deltakerne, sto på 100%, og ga gode svar på alle spørsmål. Monica skapte et flott felleskap for gruppen og hele reisen gir jeg terningkast seks."   Fra reisende april 2023. Vandringene ligger på et middels nivå der du bør ha normalt god helse og være vant med å gå/vandre i terreng, uten å være veldig topptrent! Vi går til tider bratt, men med riktig innstilling kommer vi langt. Vandreturen ligger på nivå 2. For mer informasjon om vår nivå inndeling klikk  her.
1 reise 7 oktober
Julen på Beitostølen
Glem mas og tjas og kom til ferdigpyntet jul i eventyrlige vinteromgivelser på Beitostølen.  Vi stresser ned, lar andre lage julematen, rydde og ta oppvasken - mens vi koser oss i hyggelig lag med koselige aktiviteter.  Det blir felles aktiviteter og vi går til dekket bord til frokost, lunsj og julebuffet. Selveste julenissen kommer også på besøk.   Det vil bli mulighet til å bli med på kanefart (ikke inkludert). Vi bor godt på Radisson Blu Mountain Resort med tilgang til lobbybar, svømmebasseng og badstu.  Enten du kommer alene eller sammen med noen – vår dyktige reiseleder tar godt vare på alle og enhver! Det er ingen grunn til å sitte alene i julen! 
1 reise 23 desember
Cinque Terre og Ligurias perler
Liguria byr på en av Europas flotteste kyststrekninger. Cinque Terre - de fem, små fiskelandsbyene - er koblet sammen av en vakker kyststi, hver av dem med sin unike sjarm. Vi skal innom flere av dem og får oppleve alt fra de fargerike husene i Vernazza til den idylliske havnen i Monterosso. Men, Liguria er mer enn Cinque Terre. Vi bor i den sjarmerende byen Sestri Levante og får også med oss eksklusive Portofino og Ligurias elegante hovedstad, Genova. Vår reiseleder er lokalkjent og tar oss med lokaltog- og båt til sine favorittsteder, anbefaler de beste restaurantene for unike mat- og vinopplevelser og sørger for at vi får Italia under huden. Naturen er enestående, med bratte klipper, blått hav og grønne daler som danner en storslått kulisse. Liguria er kjent for havets delikatesser, sine friske og lette hvitviner, elegante olivenolje - og selvfølgelig basilikum, den viktigste ingrediensen i pesto. Underveis blir det muligheter for gode mat- og vinopplevelser, der det meste står i havets tegn. Vår lommekjente reiseleder kommer med anbefalinger til de som ønsker råd fra en som virkelig kjenner området fra innsiden. Vi bor i Sestri Levante fordi byen ligger sentralt i forhold til våre utflukter, og ikke minst på grunn av byens og vårt hyggelige hotells sjarme. ** Aller travel har også vandreturer i dette fantastisk vakre landskapet. Dersom det kan friste med en litt mer aktiv tur, ta en titt her:  Vandretur i Cinque Terre «Reiseleder øste av sin kunnskap om Italia og deres levesett, og vi traff så mange interessante mennesker. Hotellet var en drøm, ikke at det var luksuriøst, men for en praktfull villa med hage i slike omgivelser.» Reisende, mai 2023
1 reise 1 oktober
Julemarkeder i Italia
Romeo og Julies romantiske by er vårt utgangspunkt for denne turen. Byen er pyntet til randen og markedene bugner av julebakst og italienske spesialiteter. Det blir stemningsfulle dager hvor vi skal oppleve det hyggelige markedet, få noe kulturelt påfyll, samt kose oss med god mat og drikke. Italia har lang og flott tradisjon for julefeiring, ikke minst i disse nordlige delene av landet. Se for deg hvordan alpene ruver i det fjerne og byene er som hentet fra et juleeventyr. Vi skal derfor også ta turen enda litt nordover mot Dolomittene, til Syd-Tyrol og den østerisk-inspirerte byen Bolzano. Her finner vi Italias største julemarked, og hvor det påstås at verdens flotteste dekorerte juletre står! På denne turen skal vi besøke julemarkeder, bli guidet av vår dyktige lokalkjente reiseleder for å møte den italienske, lune sjarmen på denne tiden. Vi opplever det vakre landskapet langs veien og ikke minst kommer vi tett på det lokale kjøkken. Turen inkluderer flotte måltider og gode viner, og selvfølgelig det hyggelige reisefølget vårt.  
1 reise 3 desember
Jul på Madeira
Velkommen til en stemningsfull julefeiring sammen med oss på Madeira. I behagelig temperatur på den gjestfrie Atlanterhavsøya blir det, om ikke helt tradisjonell, både julestemning og julemiddag. I tillegg kan du bli med på et innholdsrikt program for å se øyas mange skatter sammen med vår dyktige norsktalende reiseleder Alina.  Det er høysesong på Madeira rundt juletider. Den lille hovedstaden Funchal er pyntet til fest, kirkeklokkene ringer stadig til julemesser og markedene bugner av jule-godter. Det kjennes som det alltid er vår på Madeira, og i desember er temperaturene på behagelige 15-20 grader. Kanskje det føles litt uvant, men både sommersko og nisselue kan gå i kofferten på denne turen. Øyas velkjente gjestfrihet har hundreårige tradisjoner, og service har blitt et av Madeiras varemerker. Livet i hovedstaden Funchal, og likeså i de små byene, er som solskinn for sjelen. Stress har ennå ikke funnet veien hit, så her tar man seg tid til å prate med hverandre - både om livets vesentligheter, om alt og om ingenting. På programmet står byvandring i Funchal og de vakre utsiktene på nordsiden. Dessuten blir det vinsmaking og vi skal få se hvordan den lokale likøren Poncha lages. For de som vil, blir det mulighet til en liten levadavandring og enkel fjelltur. Dette blir en reise for å få en litt utradisjonell jul, med høy stemning og hyggelige medreisende.  Gled deg til å senke skuldrene, oppleve tropiske grønne skoger, eksotisk julestemning og ikke minst, kunne bade i hotellets oppvarmede basseng.   
1 reise 19 desember
Sorrentos perler
Opplev Sorrento-halvøyas vakre perler med oss! Få områder byr på så flotte og varierte opplevelser som Sorrento-halvøya i det sørlige Italia. Nyt både olivenlunder, vinstokker og velduftende krydderurter, for ikke å glemme de vakre appelsin- og sitronplantasjene som ligger i terrasser oppover fjellveggene. Vi bor sentralt i Sorrento og herfra tar vi spennende utflukter i dette naturskjønne og historiske området. Fra bussen får vi vakre utsikter og besøker historiske perler, og de viktigste kulturelle høydepunktene i området. I løpet av oppholdet besøker vi både Amalfi, som ligger på UNESCOs verdensarvliste, Ravello med sin fantastiske utsikt over Amalfi-kysten, Salerno-bukten og Napoli, og sist men ikke minst vulkanen Vesuv og Pompeii - et av verdens mest interessante utgravningsområder.   Bli med oss på dette eventyret fra antikken! ** Aller travel har også vandreturer i dette fantastisk vakre landskapet. Dersom det kan friste med en litt mer aktiv tur, ta en titt her:  F ottur Sorrento
2 reiser neste tur 12 oktober
Førjulstur til Røros
Vi har gleden av å invitere deg med på en stemningsfull førjulstur til bergstaden Røros - en av Europas eldste bevarte trebyer, med over 100 fredede bygninger. Mer passende omgivelser for julestemning skal du lete lenge etter. Det starter allerede på den behagelige togturen opp til Røros. Vel fremme blir vi møtt av den sjarmerende trebyen, hvit snø som legger seg oppetter veggene og en blåtime som fortryller både store og små. Gled deg til et stemningsfullt opphold med kanefart i byens sjarmerende gater og omvisning i vakre Røros kirke. For de som har lyst, blir det tid til et besøk i Olavsgruva. Vi bor på tradisjonsrike Bergstadens Hotel og får servert lekker mat med lokale råvarer. Dyktige Elbjørg Haugsdal er reiseleder på avgangene 20.- og 28. november. Hun har lang erfaring med reiser i Norge. 
3 reiser neste tur 20 november
Rørosmartnan
Vi har gleden av å invitere deg til den tradisjonsrike Rørosmartnan - en tradisjon helt tilbake fra tiden med bergverksdrift. Bergverkssamfunnet på Røros var avhengig av tilførsel av matvarer og andre forsyninger. Folk kom fra alle kanter for å selge korn, erter, tørrfisk, småsei, salta og røkt kjøtt, sild, smør, tobakk, brennevin og hester. Samfunnet var i starten veiløst, så man var helt avhengig av sledeføre for å frakte varer til byen. I februar var det tradisjonelt godt vinterføre. Denne spesielle stemningen skal vi gjenoppleve når byen gjøres om til en eneste stor handelsplass med både lokale og tilreisende kjøpmenn. Med sine fargerike trehus, hvit snø som legger seg oppetter veggene og en blåtime som fortryller både store og små, danner verdensarven Røros den perfekte rammen.   «Fra 1854 av skal der i Røros avholdes et marked der begynder næst siste tirsdag i februar Måned og varer til den påfølgende fredag.»  Oscar I (1844-1859)
1 reise 19 februar 2024
Singelreise - Vandringer på Nord-Kypros
Bli med oss til den nordlige og uoppdagede delen av Kypros. En perle rett og slett! Her kan du ha strender, fjell og landsbyer nesten for deg selv.  Øya Kypros er den tredje største i Middelhavet. Nord-Kypros er virkelig det søvnige middelhavsområdet slik det var for 40 år siden. Her finner du kilometervis av gylne strender, tallrike slott, kirker og klostre som fremdeles er uoppdaget av masseturismen. På ettermiddagene kan du på egen hånd spasere til havna i den sjarmerende kystbyen Kyrenia, hvor vi bor godt på Oscar Resort Hotel som ligger rett ved stranda. Vi vandrer på en øy som har historie tilbake over 10 000 år, og når du går til fots kommer vi til steder som turister vanligvis ikke får se. Det kypriotiske kjøkkenet er en unik og eksotisk blanding av kultur og mat fra alle nabolandene, som omkranser denne fascinerende øya. Innbyggere på Nord-Kypros er berømt for sin sjenerøse gjestfrihet. Med gjennomsnittlig 300 soldager i året har Kypros et behagelig klima. Prisnivået er gunstig, uten kjøpepress. Bli med oss på vandring og opplev Nord-Kypros.  Vandreturen ligger på nivå 2. For mer informasjon om vår nivå inndeling klikk  her.
2 reiser neste tur 4 november
Antalya O-Festival
Bli med til Middelhavets kyst og nyt muligheten til å konkurrere i god «sommervarme», historiske omgivelser, nye spennende terreng med mulighet til et behagelig bad i havet. Gjennom en årrekke har orienteringsmiljøet i Antalya arrangert Antalya O-festival.  Et flott arrangement som har vært populært blant norske o-løpere. I år går løpene i Kemer-området som ligger ca.45 min syd for Antalya, med flere nye kart. Vi skal bo på staslig flott hotell Viking Star med «all inclusive».   Her er Ibrahim en av eierne.  Han snakker flytende norsk, vokst opp i Drammen og er en meget hyggelig person. I motsetning til Antalya er Kemer en liten hyggelig by, som det er lett å få oversikt over.  Kort avstand til stranden og selv om vi har «all inclusive», så er det mange hyggelige barer og små restauranter i området som  det er fristende å besøke. I år inviterer vi til 6 løp inkl. nattløp og sprint.  På denne tiden er det normalt fortsatt god sommertemperatur med mulighet for et bad i Middelhavet. Gjennomsnittstemperaturen på dagtid ligger på litt i overkant av 20 grader.  
1 reise 28 oktober
Singeltur - Porec, Kroatia
Kroatia lokker med krystallklart vann, sjarmerende byer, et mildt klima, en rik kulturarv og en skjærgård med mer enn tusen øyer og skjær.   Denne reisen tar oss til vakre Porec, hvor vi får muligheten til å nyte late dager på stranden. Men, vi får også oppleve historien, kulturen og gjestfriheten med bysightseeing til fots i Porec, besøk til fjellandsbyen Motovun, båttur til Rovinj og trøffeljakt. Det er bare å glede seg! Reiseleder samler gruppen og legger opp til felles måltider og ekstra aktiviteter   når det ikke er program. Prisen er basert på at man bor i enkeltrom, og reisen er for alle som ønsker å reise med likesinnede og som vil dele opplevelser og minner med andre. 
1 reise 11 oktober
Julemarked og opera i Dresden
Bli med på julemarked og opera i kulturbyen Dresden – hovedstaden i fristaten Sachsen. I førjulstiden fortrylles byen av et fantastisk julemarked med tradisjoner fra 1434. De fascinerende omgivelsene er en blanding av tradisjon og modernitet og Dresden omtales ofte som Nord-Europas Firenze. Til tross for store ødeleggelser under annen verdenskrig har gamlebyen bevart og gjenoppbygget de vakreste byggverkene. Byen er preget av praktfulle arkitektur fra epokene renessanse, barokk og klassisisme. Dette er en kulturby av verdensklasse. I kulturbyen Dresden skal vi selvsagt besøke Semper Oper og oppleve operaen «Barberen i Sevilla» med musikk av Gioachino Antonio Rossini. Og her har vi gode billetter i kategori 1.  Og så må man ikke glemme å nyte julemarkedene i byen på begge sider av Elbe.
1 reise 1 desember
Nyttårsfeiring i Berlin
Bli med oss til en av Europas beste nyttårsbyer Berlin og møt det nye året med brask og bram! Berlin er en by som har utrolig mye å by på. Her finner du alt du måtte ønske deg både når det gjelder kunst og kultur, historie, god mat og drikke og shopping. Vi skal i løpet av våre dager her bli kjent med byen, oppleve et forrykende nyttårsshow på Fridichstadt Palast Teater, besøke noen av de hyggelige julemarkedene som faktisk fortsatt holder åpent fram til 31. desember, feire nyttårsaften med stil samt ha litt tid til å utforske byen på egen hånd. Vår dyktige reiseleder Elbjørg Haugsdal vil ta godt vare på alle og enhver og sørge for at dette blir en sosial og hyggelig tur!
1 reise 29 desember
Det blå lyset på Svalbard
Navnet Svalbard betyr «landet av den kalde kyst», og øyene på Svalbard tilbyr stor og vill natur, med et unikt dyreliv og gamle gruver. I februar er det fortsatt mørketid på Svalbard.  Stemningen blir litt trolsk i dette landskapet med det «blå» lyset og solen du aner bak horisonten. Det knirker i den kalde snøen når vi vandrer bortover Hilmar Rekstens vei og snøen flyter som et teppe med vinden.  På klare kvelder blafrer nordlyset over himmelen og viser de mest fantastiske farger og formasjoner. I dette vintereventyret skal vi oppleve både kulturen og naturen. Vi får et kulturhistorisk møte med Longyearbyen, vi får være med på nordlysaften i Camp Barentz og vi skal ned i gruvene. En dag skal vi på hundekjøring med eget hundespann og opplever stor mestringsfølelse når vi styrer åtte ivrige polarhunder ut i ødemarken. 
1 reise 19 februar 2024
Drømmecruise over Atlanteren
Velkommen til et herlig transatlantisk cruise – den klassiske måten å komme seg over Atlanteren på! Dette skal selvsagt gjøres med stil, derfor har vi valgt det nyrenoverte og lekre skipet Celebrity Silhouette, med svært høy standard og god service. Cruiset starter i Southampton, og vi stopper underveis på Azorene, Bermuda og Bahamas, før seilasen ender opp på varmere breddegrader, i Fort Lauderdale, USA. Her blir det et par dager med strandliv og opplevelser, før turen går tilbake til Norge på den vanligste måten nå for tiden – med fly!  Det er en avslappende følelse å være mange dager til sjøs uten å se land eller ha noe særlig kontakt med omverden, man får en spesiell ro, kan slappe helt av og ikke mist nyte av alle flotte fasiliteter på skipet. Alt er inkludert av mat og drikke, og det er mange hyggelige barer og spennende restauranter om bord. Hver dag arrangeres det ulike type aktiviteter, alt fra foredrag og vinkurs til trening og kortspill. Om kvelden er det show i verdensklasse i ren Broadway-stil. Det fine med cruise er at man selv bestemmer akkurat hva man ønsker å være med på – det er med andre ord frihet i frisk sjøluft! Se video av skipet:
1 reise 22 oktober
Singeltur - Nyttår i Riga
Feir nyttår med oss i Baltikums Paris og Latvias hovedstad! Dette er sjette året vi tilbyr denne flotte turen og våre gjester kan ikke få skrytt nok av både opplegget og vår dyktige reiseleder Inguna. Den gamle hansabyen har mange fine og vel bevarte bygninger, og Riga sentrum står på UNESCOs verdensarvliste for sin flotte jugendstil-arkitektur. Med sitt hyggelige prisnivå og en liten og oversiktlig bykjerne har Riga blitt et populært reisemål året rundt. Vi bor sentralt og godt nær gamlebyen og feirer nyttår på staselig vis på hotellet. Vår dyktige reiseleder Inguna har lang erfaring med norske grupper og er lommekjent i byen, og hun vil ta oss med på flere utflukter, og viser oss Latvias vakre hovedstad.
1 reise 30 desember
Musikkfest i Dublin
Da har vi gleden av å igjen invitere til en reise i irsk folkemusikk og til hyggelige Dublin i full feststemning! Det er duket for både musikalske, kulturelle og sosialt hyggelige stunder, og med oss har vi vår dyktige reiseleder Elbjørg Haugsdal. Festivalen «TradFest» er en årlig begivenhet som byr på konserter og musikalske opplevelser i fem hele dager til ende. Alt foregår i hjertet av Dublin og konserter arrangeres i hele byen, inkludert Dublin Slott, Rådhuset, St.Patrick`s Cathedral og mer intime historiske steder.  Vi legger opp til tre konserter, sightseeingtur med besøk på Trinity College, The Old Library og Book of Kells, byvandring med besøk på Dublinia museum og levende musikk, show og middag på populære Merry Ploughboys. Vårt hotell ligger bare 10 minutters gange fra Temple Bar-området - perfekt for oss som skal på Tradfest!
1 reise 26 januar 2024
Et sør-afrikansk eventyr
Vakre Sør-Afrika er eventyrlig og kalles gjerne "hele verden i ett land". Landet byr på store kontraster - sterk historie, vakker natur, kule storbyer, fantastiske strender og spennende safariopplevelser.  Med høy kvalitet på hotell, service, mat og drikke er Sør-Afrika et reisemål som oppfyller de fleste krav. Naturen varierer fra høye fjell til langstrakte hvite strender, villmark med rikt dyre- og planteliv, store plantasjer, vill jungel, karrige ørkenområder og livlige storbyer. Sør-Afrika er et vakkert og mangfoldig land. Vår tur inneholder mange høydepunkter -  Cape Town "The Mother City", også ofte kalt verdens vakreste by, der den ligger ved havet med det majestetiske fjellet Table Mountain som bakteppe. Vi bor rett ved berømte Waterfront med alle sine hyggelige restauranter og barer, og fantastiske shopping-muligheter. Vi skal ha et par dager i The Winelands, hvor landets store produksjon av vin foregår og her har det blitt laget vin i mange hundre år. Vintrikken er et morsomt innslag, den går rundt om i området og man kan stoppe på vingårder underveis og få smaksprøver.  Safari står nok på listen til mange som noe man bør oppleve en gang i livet, og det skal vi selvsagt på denne turen. Vi flyr fra Cape Town til Johannesburg og kjører videre til den flotte safarilodgen Mabula Game Lodge, hvor det blir safari aktiviteter og mulighet til å se "The Big Five".
1 reise 1 november
Kenya
Opplev Kenya og mektig safari i det som blir kalt «Afrikas juvel», Masai Mara dyrereservat. Få den gripende nærkontakten med det utrolige dyrelivet og den storslåtte naturen. Denne fantastiske reisen tar deg med til det aller beste av Kenya: safari, kultur og hvite, langstrakte strender. Vår dyktige reiseleder Siv Stundal er med hele veien fra Norge.  Det blir mange safariopplevelser, hvor vi er trygt ledet av erfarne guider for å se mangfoldet av dyrelivet i Masai Mara. Du kan forvente å se majestetiske løver som vandrer fritt på gresslettene, elegante sjiraffer som beiter på akasietrærne og elefanter som vandrer langs elvebredden. Vi speider etter de store flokkene av gnuer eller sebraer som flytter på seg, en opplevelse som kan ta pusten fra deg. "I had a dream of Africa", sa Karen Blixen i sin biografi om livet i Kenya.
1 reise 15 februar 2024
Gran Canarias skatter
Bli med oss for å utforske solfylte Gran Canarias kultur, natur og historie! Vi tror du vil bli overrasket over alt denne øya har å by på. På vår ukestur til dette eksotiske paradiset skal vi oppleve spektakulære strender, majestetiske fjellandskap, en unik kultur og fantastisk mat. Vi bor i den lille, idylliske fiskerlandsbyen Puerto de Mogan på øyas sørvest-kyst.  I løpet av uken skal vi utforske denne mangfoldige og spennende øyas skatter. Vi skal vandre gjennom de brosteinsbelagte gatene i gamlebyen Vegueta, nyte den imponerende utsikten fra Pico de Bandama og besøke en kaffe- og vingård der vi får smake på lokale delikatesser. Vi blir kjent med øyas historie og kultur når vi gjør små stopp i tradisjonelle småbyer og får oppleve det autentiske øylivet. Et av høydepunktene er kløften Barranco de Guayadeque, der de gamle huleboligene gir et fascinerende innblikk i øyas unike tilpasning. Vår populære reiseleder Alina er fra Madeira, men kjenner Gran Canaria svært godt etter utallige reiser hit. På dager uten program samler Alina gruppen og legger opp til felles måltider og ekstra aktiviteter – for de som ønsker.
1 reise 30 januar 2024
Vandringer på Azorene
De 9 grønnkledde øyene som danner Azorene, ligger omtrent en tredjedels vei ut i Atlanterhavet fra Portugal mot Amerika. Vilt og vakkert, med et behagelig klima og et gjestfritt folk. Øygruppa har få turister og fremstår nærmest som et siste uberørt øyparadis. Vi reiser hit med turskoene i bagasjen - vår populære reiseleder Alina viser vei. Bare smak på ordet: «Azorene» … det minner litt om ananas, noe tropisk og grønt – slik er det også, og det ligger faktisk i Europa! Naturen er slående vakker. Det vulkanske øyriket er i virkeligheten toppen av verdens høyeste, undersjøiske fjellkjede. Vi vandrer gjennom et svært frodig og spektakulært landskap med mange blomster og alle sjatteringer av grønt. Vi har valgt å bo på den største av disse portugisiske atlanterhavsøyene, São Miguel. Sammen tar vi fine utflukter til fots for å se og oppdage. På våre forholdsvis lette vandringer utenfor byen, finner vi spennende naturfenomen som irrgrønne innsjøer, sunkne vulkaner og vakre utsikter. På vår vei går vi blant annet innom koselige landsbyer for å få lunsj på lokalt vis, kokt i de varme kildene. Vi rusler også gjennom Europas eneste te-plantasjer.  Turene ligger på vårt vandringsnivå 2-3. Se våre vandringsnivå her. Denne turen passer for alle med normal kondisjon. Underlaget kan være ujevnt, og på enkelte partier kan det være bratt og høyt. Dagsetappene kan strekke seg over 4 timer. Azorene ligger i Golfstrømmen med et subtropisk klima, så været kan skifte raskt mellom sol og regn. Både regntøy og badetøy, samt behagelige og stødige joggesko med god demping, gjerne med ankelstøtte bør være med.  En aktiv reise med spektakulære naturopplevelser!
1 reise 27 mai 2024
Puglia - Italias hæl 2024
Reis til Puglia - en vakker uke i varmen. Helt i den sørøstlige delen av Italia, og på hælen av Italias støvel finner du Puglia. Regionen har alt hva en forventer av sjarme og severdigheter i Italia, kanskje bare hakket mer dramatisk og variert.  På en uke skal vi oppleve, smake og se alle de vakreste stedene i Puglia. Vin- og oljesmaking i Alberobello, som også er kjent for en stor ansamling av de karakteristiske Trulli-husene. Vi skal da selvfølgelig samtidig få høre den fascinerende historien om opprinnelsen til disse spesielle kjegleformede sten-boligene. Dessuten besøker vi barokkbyen Lecce, og byen som til sigende lager Italias beste brød, Altamura. Vi besøker fantastiske grotte- og middelalderbyer, kirker og katedraler, den ene etter den andre av UNESCO-listede severdigheter. Gled deg, dette blir en tur med store opplevelser, inkludert mye italiensk sjarme og smaker.   Puglia er for mange litt ukjent, men den har kanskje Italias flotteste klippeformasjoner og grottebyer, og dette i en kombinasjon med et flatt jordbrukslandskap. Både finkornede sandstrender og deilige Adriaterhavet, men også enorme olivenlunder og vinranker. Klimaet er tørt og varmt, og vi finner her derfor Italias største produsenter av vin, olivenolje og korn. 
2 reiser neste tur 13 april 2024
Elvecruise på Rhinen
Vi sitter tilbakelent i en dekkstol, mens båten glir gjennom vakker natur, variert landskap, koselige landsbyer og flotte byer. Dette blir et herlige elvecruise på Rhinen med vår i blikket.  Elven Rhinen er 1230 km lang og renner gjennom Europa, fra Alpene i Sveits, via Frankrike, Tyskland og Nederland og ender i Nordsjøen. Den har alt en reisende kan drømme om; slott, klostre, vingårder, landsbyer og katedraler – og ikke minst mye historie og vakkert landskap.  Vår seilas starter i hyggelige Amsterdam hvor vi besøker blomsterhavet i Keukenhof. Den verdensberømte parken er åpen knapt 8 uker hvert år, og vi er så heldige å være der akkurat da. Her bugner det i farger og lukter fra over sju millioner blomster, hvorav 800 ulike tulipaner, i tillegg til liljer, urter og hyasinter – et helt fantastisk anlegg som du ikke kan gå glipp av.  Så går vår ferd videre til sjarmerende Köln, den koselige småbyen Rüdesheim og middelalderbyen Heidelberg. Hele veien blir vi bevertet med god mat og drikke om bord vårt fine elvecruiseskip.  Gled deg til båttur på kanalene i Amsterdam, tulipanene i Keukenhof, samt det vakre landskapet og de typiske små landsbyene med bindingsverkshus langs elven. Dette blir en fin våropplevelse - bli med oss på elvecruise på Rhinen!
1 reise 24 april 2024
Vandringer på Nord-Kypros
Bli med oss til den nordlige og uoppdagede delen av Kypros. En perle rett og slett! Her kan du ha strender, fjell og landsbyer nesten for deg selv.  Øya Kypros er den tredje største i Middelhavet. Nord-Kypros er virkelig det søvnige middelhavsområdet slik det var for 40 år siden. Her finner du kilometervis av gylne strender, tallrike slott, kirker og klostre som fremdeles er uoppdaget av masseturismen. På ettermiddagene kan du på egen hånd spasere til havna i den sjarmerende kystbyen Kyrenia, hvor vi bor godt på Oscar Resort Hotel som ligger rett ved stranda. Vi vandrer på en øy som har historie tilbake over 10 000 år, og når du går til fots kommer vi til steder som turister vanligvis ikke får se. Det kypriotiske kjøkkenet er en unik og eksotisk blanding av kultur og mat fra alle nabolandene, som omkranser denne fascinerende øya. Innbyggere på Nord-Kypros er berømt for sin sjenerøse gjestfrihet. Med gjennomsnittlig 300 soldager i året har Kypros et behagelig klima. Prisnivået er gunstig, uten kjøpepress. Bli med oss på vandring og opplev Nord-Kypros.  Vandreturen ligger på nivå 2. For mer informasjon om vår nivå inndeling klikk  her.
1 reise 16 mars 2024
Svalbard i påsken
Har du opplevd lyset på Svalbard i mars glemmer du det aldri!  Navnet Svalbard betyr «landet av den kalde kyst», og øyene på Svalbard tilbyr stor, vill natur og et unikt dyreliv. Mars er tradisjonelt sett en kald måned, ofte med mye klart vær og flotte lysforhold. Om dagen får vi nyte det pastellfargede arktiske lyset, og om kvelden er sjansen for å oppleve nordlyset stor. På dette påske-eventyret skal vi oppleve både kulturen og naturen. Vi får et kulturhistorisk møte med Longyearbyen, vi får være med på villmarksaften i Camp Barentz og det blir hundesledetur og gruvebesøk. Bli med oss til denne vakre arktiske ørkenen og få en opplevelse for livet. Reiseleder på turen, Per Egil Engan, har vært flere ganger på Svalbard og vil ta godt vare på gruppen.
1 reise 25 mars 2024
Langtidsferie Leila Playa
Det Gode Liv Leila Playa er vårt nyeste tilskudd i langtidsfamilien på den spanske solkysten. Leila Playa Resort er en fin perle med ideell beliggenhet på stranden mellom de sjarmerende byene Fuengirola og Marbella. Resortet ligger i umiddelbar nærhet til en flott strandpromenade, et variert utvalg av butikker, deilige strender, livlige barer og restauranter i Calahonda.  Her finnes også utmerkede lokale transportforbindelser. Resortet har et autentisk spansk preg med hvitkalkede to etasjes bygninger. Leilighetene er sentrert rundt et grønt og frodig bassengområde, som rammer inn den uforstyrrede utsikten over Middelhavet. Spaser langs strandpromenaden eller nyt drinker på terrassen og lytt til bølgene ruller inn. Dette reisemålet er godt egnet for deg som liker å være aktiv, med flotte turmuligheter langs strandpromenaden og en kort busstur til de vakre omgivelsene rundt Mijas Pueblo.
2 reiser neste tur 3 oktober
Sommerlig i Albir
Drømmer du om et par uker med fred, ro og vakre omgivelser? Bytt ut kjølige nord med avkobling og rolig strandliv på den spanske kysten sammen med oss. I den hyggelige kystbyen Albir nyter vi vårt hyggelig spa-hotell, og krydrer tilværelsen med litt kultur, historie, vin og tapas. Dette er turen for deg som ønsker rolige omgivelser, men som likevel vil ha sjøen, stranden og utfluktsmulighetene tilgjengelig. Her er god lokal mat og deilig drikke. Vi skal på vingårdsbesøk for gårdsomvisning og vinsmaking. I tillegg blir det en dagsutflukt til Alicante med besøk til slottet «Castillo de Santa» og gamlebyen «El Barrio». På veien dit blir det stopp i den fargerike kystbyen Villajoyosa. Vil du oppleve hyggelige Altea, anbefaler vi at du melder deg på vår ekstrautflukt "Tanias Altea". Her vil vår lokale guide vise deg sine "skjulte skatter".  Området rundt Albir kan by på fine naturvandringer, det finnes flere golfbaner og et stort utvalg av kafeer og restauranter, mange av dem med et herlig lokalt preg. Vil du ha liv og røre ligger storbyen Benidorm bare 6 km unna. Vår norske representant er tilgjengelig på hotellet et par timer hver dag, og tilbyr morgenturer og et sosialt arrangement i løpet av oppholdet. Opplev smaken av DET GODE LIV på Costa Blanca-kysten med oss!
1 reise 28 april 2024
Elvecruise på Seinen
Bli med til Frankrike og et vakkert elvecruise på Seinen, fra Paris til Honfleur. Langs elven skal vi stoppe for å oppleve stedene som har inspirert kunstnere og preget historien av franske storheter og helgener. Gled deg til å nyte godt av servicen, det franske kjøkkenet om bord og den behagelige reisen på elva. Seinen strekker seg fra vindistriktet Côte-d'Or og videre nordover ut i Den engelske kanal ved byen Le Havre. Vår reise starter og avsluttes i selveste Paris hvor vi får oppleve et uforglemmelig kveldsseilas gjennom byen. Det blir opplevelsesrike dager, men god tid til å nyte fasilitetene om bord.  I Normandie og byen Rouen føler vi at historien ligger i husveggene. Dette var både vikingenes hovedstad og stedet der Jeanne D’arc ble fengslet og brent på bålet. Vår reise fører oss videre til pittoreske Honfleur, på sørbredden av elveutløpet, med sin ikoniske trekirke og som tidligere hjemsted for store impresjonistiske kunstnere som Monet og Courbet. Om bord på MS Seine Princess nyter vi utsikten fra soldekk, fra restauranten eller fra din egen utvendige lugar. Inkludert er helpensjon og et spennende utfluktsprogram. Med oss er vår dyktige reiseleder Nils Krister Larsen.  
1 reise 15 april 2024
Sør-England
Det er ikke rart at det sørlige England omtales som en sann juvel. Området har utallige skatter å vise frem og på denne reisen gir vi deg en perlerekke av enestående opplevelser.  Vi skal vandre i koselige gater, besøke staselige slott, få omvisninger, historier, drikke «Afternoon tea» og prøvesmake lokal øl. Dette blir en reise i fotsporene til selveste William Shakespeare og hans hjemlige trakter.  Vi bor sentralt i Stratford-upon-Avon, kort vei til serverdigheter, restauranter og butikker. Vi skal til Shakespeares fødehjem, flotte Oxford samt enestående Cotswolds med sine vakre landskap.  Rundt oss har vi det erkeengelske landskapet med grønne enger og blomstrende hager, landsbyidyller med torvtekte hus og vindskjeve puber – det er bare å la seg sjarmere i senk!
1 reise 23 mai 2024
Elvecruise på Donau
Vi kaster loss og seiler gjennom Europa i vakre omgivelser på elven Donau. I løpet av 11 dager opplever vi sju ulike land og fem hovedsteder med den populære elvecruisebåten MS Fidelio. Inkludert i prisen er et stort utfluktsprogram, helpensjon og levende musikk om bord på kveldene. Det er mange høydepunkter på turen med spennende historie og ulike kulturer. Svært naturskjønt er seilasen gjennom Jernporten, hvor vi blant annet ser steinskulpturen av Kong Decebal. Vi hygger oss på soldekket, blir underholdt og bevertet. Dette blir et elvecruise med mange uforglemmelige øyeblikk.  
4 reiser neste tur 31 mai 2024
Singeltur til Marokko
På reise til Marokko med lokalkjente Anne Marthe kan du glede deg til å oppleve fargerike Marrakech, den hvite byen Essaouira og badebyen Agadir. Dette er en reise med et turprogram som blir både spennende og smaksrikt – dessuten er det ikke tillegg i prisen for enkeltrom! Marrakech er en magisk blanding av ørken og yrende byliv med spennende markeder. Et fantastisk sted å reise sammen for å gå på oppdagelse inne i de myldrende soukene og de labyrintlignende medinaene. Her kan du fråtse i velduftende krydder og spennende arkitektur. Er du glad i å handle, får du alltid sjansen til et godt kjøp. Det er bare å suge inn inntrykkene fra det fargerike livet i gatene, den enestående spansk-mauriske arkitekturen og den eksotiske naturen. Hvis du er interessert i kunst og håndverk, kan du besøke keramikkverksteder der du kan se de dyktige håndverkerne i arbeid og kjøpe vakre keramikk- og flisprodukter. Marrakech er også kjent for sine skinnvarer, som vesker, belter og sko. På en rundreise i Marokko må man også til byen Essaouira som står på UNESCOs verdensarvliste. Sammenlignet med storbylivet i Marrakech er Essaouira en fredelig fiskerlandsby. Her skal vi nyte den hyggelige atmosfæren. Vi avslutter turen med et par herlige dager på hotell ved stranden i Agadir. Det er «vinter» i Marokko på denne tiden av året og som regel lite nedbør. På dagtid er temperaturen vanligvis behagelig med godt over 20 grader.
1 reise 9 mars 2024
Vandringer i Kemer
Bli med på opplevelsesrike vandreturer i Kemer. Byen omgis av skogkledde åser, der de mektige Taurusfjellene møter det asurblå havet.  Dette historiske området på halvøya Anatolia byr på en varm atmosfære og en gjestfrihet uten sidestykke. Vandreturene er nøye utvalgt og underveis møter vi på romerske ruiner, så fascinerende at vi rent glemmer tid og sted. Naturen er frodig, og flere ganger ser vi det asurblå havet under oss. En dag utforsker vi gamlebyen i Antalya. Vår vandreguide gir oss innblikk i oldtidens historie og dagens samfunn. Kemer er en vakker by med mange grønne lommer. På hver side av havnen ligger byens strender. Den ene har rullestein og krystallklart vann, den andre er nærmest en langgrunn lagune med silkemyk sand. Vårt hyggelige hotell blir vår base under hele oppholdet. Vår populære reiseleder Kjell Magne Nordvi er med fra Norge. Turen har nivå 2-3, uten store utfordringer. Du bør være vant til å gå 10 - 12 km. daglig.
1 reise 2 mars 2024
- Alle temareiser samlet. Søk inspirasjon og bestill!
Systersajter
Top